If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахахха, миналата година се качваме за хижа "Гургулица" в Костенец, слагаме вериги, разни чудесии.Вече след Нова година слизаме и един дядо с ладичката без вериги, навярно и без зимни гуми си изкатери баира(доста стъмен при това) без да се замисли
Имал съм лада 10 години и не 4 а 40 бордюра и сложи ако няма хубава гума пишия бегала.Но виж при хубава гума ладата е способна да сложи в малкия си джоб много от класните автомобили.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Вентилаторите са летни коли еле пък ако са и автоматик. Аз моя съм го прибрал в гаража и чакам по добро време. Вчера се гъргарих и с джипа и само на задно не може да откине как включиш 4х4 и все едно става друга машина. И да ви кажа най хубаво в снега вървеше имах едно ФИАТ-че уно. Гуми 155 тежеше 800 кила това нямаше закъсване в снега катереше повече от джипа. Те и ладичките затова вървят, тънки гуми, не тежът много ако им свикнеш перкат яко.
Това, че некои не може да кара кола със задно си е негов проблем...
Моля Ви да не издевателстваме като обесняваме колко яка е Ладичката и колко зле е Бимата....
Този спор е бил актуален преди 89 та...
Има разлика между лични предпочитания и усещания и изкарване на хляба.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
...Накрая изключих всички електроники, тракшън контроли, ЕСП-та и с цената на бясно буксуващи гуми, мяткаща се задница и четвърт резервоар бензин успях да се изкатеря...
т'ва е...само дето не требе да буксуваш много-много...
@gigi: колега, аз преди доста време имах едно рено 5 (от старите, 81-82 набор) - гуми 135/13 - това където се катери...
а още преди това имах една жигулка комби (различен им е диференциала от седаните, по-лесно буксуват) - никога не съм имал проблем с катеренето/буксуването, стига да може да тръгне... от място буксува, та се къса; имал съм случай: качваме се на Узана (високопланинска местност, хижи, ски и пр., изкачването е подобно като към Шипка, но с повече завои), спирам за да се разминем с други коли - не мога да тръгна, слизат 2, бутат, жигулката потегля бавничко, хорицата се качват в движение и така... 2-3 пъти, после веселба за 8 декември...
все пак с предно е доста по-лесно, ама пък със задно си е тръпка...
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Има разлика между лични предпочитания и усещания и изкарване на хляба.
Хляб, хляб, ама като увиснеш нейде във виелицата всичко ти се връща Наистина и аз ще се радвам да излезе някой и друг критичен материал срещу немските автомобилопроизводители в тяхното ведомствено издание.
Comment