Известие

Collapse
No announcement yet.

Задно ли? Я бегай оттука...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Що се отнася до задното предаване...има си свойте предимства и недостатаци! Но за мен е голямо удоволствие да карам автомобил със задно задвижване!
    По празниците имах удоволствие да му се насладя...на една стара баварка 525ТДС...и то автоматик....просто такова хлъзгане и направих из прохода Петрохан, че замалко не и прецаках скоростите.....
    Големият индианец от племето чероки...според мен, не е много джип...малкия му брат, по се върти но е по як!...Гранда има много електроника и му пречи!...свидетел съм бил, как една мутричка преди време на язовир Искър нагази с такъв джип малко във водата да си закачи джета и там си остана...неква електроника в скоростите му даде фира...а тези новите БМВ-та и Мерцедеси ако е заледено и спящ полицай немогат да преминат...
    Пандата е друга бира...много проходимо автомобилче....ако пък е 4х4 няма грешка
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Прочухме се...http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=125007

Comment

• какво прочуване направо си станахме за смех
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
          какво прочуване направо си станахме за смех
          хаха
          повечето от тия там у бмв форума са виждали кола със задно само по телевизора
          както и писателите разбирачи тука де
          изобщо много специалисти много нещо има
          ужасТ
          само така
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
            какво прочуване направо си станахме за смех
            Аз рядко виждам тука да се коментира оня форум, това че те коментират нас е до известна степен по - добре.....
            Иначе по принцип аз имам по лошо мнение за някой с БМВ, отколкото някой с Голф......ако и да харасвам и двата типа коли.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Общото между БМВ и АЛФА, че са гола вода на на сняг, камо ли на лед!
              ...няма как да е...какво искате от бързоборотни мотори!
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Общото между БМВ и АЛФА, че са гола вода на на сняг, камо ли на лед!
                ...няма как да е...какво искате от бързоборотни мотори!
                Тва не е съвсем верно. Преди време карах едно уж Волво - 440, което при всеки дъжд едва тръгваше, винаги с превъртане на гуми, а беше 1.7 80 коня. Предната ми 145-ца с 1.8 144 коня, въртеше гуми трудно - най-вече на пясък и сняг, а нямаше никакви системи...
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Аз па не съм чувал за кола,която има добро сцепление на лед,нали сега тука покрай тия ледове си поиграх с алфата и кво с зимни гуми на 400 км с грайфер да си загубиш пръста на лед само да си помисля да пипна спирачка и вече се влача...
                  Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                  sigpic

Comment

• При тея сас задно как искате да има сцепление като предна ос тежи 1500 кг а задна ос 500кг (примерно) това с гуми 205/ и нагоре че и нископрофилни дава резултат :
                    - много лошо сцепление
                    -осукване на задницата
                    -ниска стабилнист
                    То затова и са ги набутали с маса електроника ,че да компенсират поне малко по горните ! Ако имаш желание винаги можеш да подобриш стабилността на една кола каквато и да е тя ! Е на тва бмв което е постнато по-назад в темата лепваш му едни железни джанти с добри зимни гуми 165/70/15 и ще осетиш огромна разлика те оригинално май 225/40/18 ли бяха ,бе ваобще големи галоши !
                    Пък и тогава ако не ви харесва борюрите в багажника и пеъ сърце !
                    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Направо 10 торби с цимент....мани ги паветата
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                      X