Абе някой знае ли дали се плаща акциз ако се вкара от германия двигател над 165 кс ? Става дума само за двигател .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вкарване на двигател !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАз знам , че само на части може да се вкара мАторя . Ама може и да съм се пообъркал , то от толкова пиене ...
Може да се вкара колега не на части, а ЗА части,обаче после не може да се използва без да платиш акциз, с едни приятелчета какво ли не сме пробвали вече за да вкараме нещо много яко, ама пусти власти са си послали,можеш да го вкараш и да си го имплантираш в колата,само че ще е нелегално(което според мен си е глупост), но иначе за легално -пише се че е за части и няма никакви акцизи(ама трябва после за това да се ползва)
или да си седи в гаража да прашлясва!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеМоже да се вкара колега не на части, а ЗА части,обаче после не може да се използва без да платиш акциз, с едни приятелчета какво ли не сме пробвали вече за да вкараме нещо много яко, ама пусти власти са си послали,можеш да го вкараш и да си го имплантираш в колата,само че ще е нелегално(което според мен си е глупост), но иначе за легално -пише се че е за части и няма никакви акцизи(ама трябва после за това да се ползва)
или да си седи в гаража да прашлясва!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЕ добре де по тази логика излиза че блока не можеш да го исползваш........????
Comment
Comment