Известие

Collapse
No announcement yet.

Вкарване на двигател !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вкарване на двигател !!!

Абе някой знае ли дали се плаща акциз ако се вкара от германия двигател над 165 кс ? Става дума само за двигател .
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Аз знам , че само на части може да се вкара мАторя . Ама може и да съм се пообъркал , то от толкова пиене ...
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Аз знам , че само на части може да се вкара мАторя . Ама може и да съм се пообъркал , то от толкова пиене ...

Може да се вкара колега не на части, а ЗА части,обаче после не може да се използва без да платиш акциз, с едни приятелчета какво ли не сме пробвали вече за да вкараме нещо много яко, ама пусти власти са си послали,можеш да го вкараш и да си го имплантираш в колата,само че ще е нелегално(което според мен си е глупост), но иначе за легално -пише се че е за части и няма никакви акцизи(ама трябва после за това да се ползва)
      или да си седи в гаража да прашлясва!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Може да се вкара колега не на части, а ЗА части,обаче после не може да се използва без да платиш акциз, с едни приятелчета какво ли не сме пробвали вече за да вкараме нещо много яко, ама пусти власти са си послали,можеш да го вкараш и да си го имплантираш в колата,само че ще е нелегално(което според мен си е глупост), но иначе за легално -пише се че е за части и няма никакви акцизи(ама трябва после за това да се ползва)
        или да си седи в гаража да прашлясва!!!
        Е добре де по тази логика излиза че блока не можеш да го исползваш........????
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Е добре де по тази логика излиза че блока не можеш да го исползваш........????
          мисля че да, провери в КАТ по местожителството ти, там със сигурност могат да ти обяснят, но мисля че не можеш да използваш блока, ама както казах да не те подведа в КАТ ще ти дадат пълна информация!

Comment

Working...
          X