Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво колекционираме

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво колекционираме

Предлагам в тази тема да споделиме за колекционерските си страсти. Може и да разменим нещо помежду си. Ще започна с моите страсти: магнити за хладилник. Ще ми бъде интересно да прочета и вашите.
    sigpic145 1,4 BOXER

Аз събирам всичко с надпис или емблема на ФЕРАРИ.
    Last edited by tipo1960; d.m.y г., 21:02.
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

Аз колекционирам изоставени морги с емблема змия и кръст
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Тениски от Hard Rock Cafe. Досега навсякъде където съм ходил и я е имало тази верига съм си взел
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Тениски от Hard Rock Cafe. Досега навсякъде където съм ходил и я е имало тази верига съм си взел
          аз имам такава тесника хи-хи-хи
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Аз колекционирам макети на коли- имам Абсолютно всички колички на промоциите на Шел ръмжащите Ферарита,ключодържателите Ферари,сега колите на Джеймс Бонд(даже няколко пъти), имам и значителна колекция от сглобяемите макети на Maisto последните два от преди няколко дни са Ламборджини Мурсиелаго и една красива Алфа 159 SW!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
              Аз колекционирам макети на коли- имам Абсолютно всички колички на промоциите на Шел ръмжащите Ферарита,ключодържателите Ферари,сега колите на Джеймс Бонд(даже няколко пъти), имам и значителна колекция от сглобяемите макети на Maisto последните два от преди няколко дни са Ламборджини Мурсиелаго и една красива Алфа 159 SW!!!
              Аз изпуснах само цветния ключодържател ФЕРАРИ Ф1 преди две години и не мога да го намеря от никъде,ако някой има и му се продава го купувам.
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                Аз изпуснах само цветния ключодържател ФЕРАРИ Ф1 преди две години и не мога да го намеря от никъде,ако някой има и му се продава го купувам.
                И аз го нямам, а и не се сещам за кой става на въпрос, дай някоя снимка може и да успея да го намеря!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                  И аз го нямам, а и не се сещам за кой става на въпрос, дай някоя снимка може и да успея да го намеря!!!
                  Количката е същата като F 2007 само че е боядисана с цветовете и рекламите на Ф1-2005 г.
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Преди години колекционирах списания - имах почти всички броеве на Автокъщи и АвтоОказион от '95г. насам, включително немския АутоБилд, ДАЦ, АвтоЖурнал и прочие издания, както български, така и чуждоземни
                    Преди около две години ги върнах на вторични суровини, защото вече заемаха много място, бяха над 460 броя общо и тежаха грубо 176кг.
                    От тогава не колекционирам нищо.... нито имам време, нито имам пари, нито ми се занимава
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Преди години колекционирах списания - имах почти всички броеве на Автокъщи и АвтоОказион от '95г. насам, включително немския АутоБилд, ДАЦ, АвтоЖурнал и прочие издания, както български, така и чуждоземни
                      Преди около две години ги върнах на вторични суровини, защото вече заемаха много място, бяха над 460 броя общо и тежаха грубо 176кг.
                      От тогава не колекционирам нищо.... нито имам време, нито имам пари, нито ми се занимава
                      Еми като си даваш парите по мутренски заведения
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                        аз имам такава тесника хи-хи-хи
                        Супер От къде е твоята?
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Абе май имаше преди не много време същата тема ... ама...
                          П.П. Ето я: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E5%EA%F6%E8%FF
                          Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 12:46.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Супер От къде е твоята?
                            Барселона
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

аве ей
                              2 пъти чистих темата, сега трети път
                              следващия път няма да е само почистване

ебати, оставете поне една тема без глупости
                              има си спамерски теми - те давайте там
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Working...
                              X