Предлагам в тази тема да споделиме за колекционерските си страсти. Може и да разменим нещо помежду си. Ще започна с моите страсти: магнити за хладилник. Ще ми бъде интересно да прочета и вашите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво колекционираме
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТениски от Hard Rock Cafe. Досега навсякъде където съм ходил и я е имало тази верига съм си взел.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Аз колекционирам макети на коли- имам Абсолютно всички колички на промоциите на Шел ръмжащите Ферарита,ключодържателите Ферари,сега колите на Джеймс Бонд(даже няколко пъти), имам и значителна колекция от сглобяемите макети на Maisto последните два от преди няколко дни са Ламборджини Мурсиелаго и една красива Алфа 159 SW!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАз колекционирам макети на коли- имам Абсолютно всички колички на промоциите на Шел ръмжащите Ферарита,ключодържателите Ферари,сега колите на Джеймс Бонд(даже няколко пъти), имам и значителна колекция от сглобяемите макети на Maisto последните два от преди няколко дни са Ламборджини Мурсиелаго и една красива Алфа 159 SW!!!и не мога да го намеря от никъде,ако някой има и му се продава го купувам.
TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеАз изпуснах само цветния ключодържател ФЕРАРИ Ф1 преди две годинии не мога да го намеря от никъде,ако някой има и му се продава го купувам.
И аз го нямам, а и не се сещам за кой става на въпрос, дай някоя снимка може и да успея да го намеря!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеИ аз го нямам, а и не се сещам за кой става на въпрос, дай някоя снимка може и да успея да го намеря!!!
TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Преди години колекционирах списания - имах почти всички броеве на Автокъщи и АвтоОказион от '95г. насам, включително немския АутоБилд, ДАЦ, АвтоЖурнал и прочие издания, както български, така и чуждоземни
Преди около две години ги върнах на вторични суровини, защото вече заемаха много място, бяха над 460 броя общо и тежаха грубо 176кг.
От тогава не колекционирам нищо.... нито имам време, нито имам пари, нито ми се занимаваsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеПреди години колекционирах списания - имах почти всички броеве на Автокъщи и АвтоОказион от '95г. насам, включително немския АутоБилд, ДАЦ, АвтоЖурнал и прочие издания, както български, така и чуждоземни
Преди около две години ги върнах на вторични суровини, защото вече заемаха много място, бяха над 460 броя общо и тежаха грубо 176кг.
От тогава не колекционирам нищо.... нито имам време, нито имам пари, нито ми се занимаваex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеаз имам такава тесника хи-хи-хиОт къде е твоята?
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Абе май имаше преди не много време същата тема ... ама...
П.П. Ето я: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E5%EA%F6%E8%FFLast edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 12:46.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеСуперОт къде е твоята?
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
аве ей
2 пъти чистих темата, сега трети път
следващия път няма да е само почистване
ебати, оставете поне една тема без глупости
има си спамерски теми - те давайте тамI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment