Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тук поне сте беЗпристрастни имам питане
Collapse
X
-
-
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
Comment
-
Първо бих те посъветвал да се обърнеш към клуба на работническите коли!!! После бих те попитал за какво ти трябва една от тези коли, Пасат за да караш тухли или Тойотка за да си излизаш до село събота и неделя/само/. Виж колега ако си истински алфист не би трябвало да питаш за особено Фолксваген/ VW/, а ако искаш да си актуален и да се наслаждаваш си купи кола АЛФА РОМЕО!!!!!markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеМи те хората от завода не разбират, кво ги слушашХа винаги има какво да научи човек, аз винаги съм мислел че 4ка е тоя от 96г. до 200и някоя си обаче очевидно съм бил в заблуда
, и все пак говорех за тоя от 96а насам
Comment
-
Е поне един вкарах във верния път. Като ми кажат, че Пасата ми е 4-ка и получавам киселини.
Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщениеа ако искаш да си актуален си купи кола АЛФА РОМЕО!!!!!33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеЕ поне един вкарах във верния път. Като ми кажат, че Пасата ми е 4-ка и получавам киселини.
И виж к'во става по улиците, всичко де диша се е качило на актуалните Алфи ... бегай
Колега си купи като твоя пасатор преди седмица,горе долу стават.Обаче какво ми направи впечатление на Горубляне-видях 7-8 156ти и над 20 и нещо Пасата,така че изчакай да им паднат цените още и..... Б5 ще са повече от 156, гаранцияНеговия е 1.9ТДИ и го взе 7500,а всичките на Горуляне 10000 и малко и то нерегистрирани.
Колкото по темата-Пасата по-добре,абе каквото си предпочетеш,на мен лично никой не може да ми повлия е какво да си купя да карам.Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 14:10.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеама му обясниха нали , има и хора които разбират все пак !
по темата - ако си принуден да избереш, вземи пасат 4х4 с голям дизел - ще се чупи много ама поне ще те вози както трябва ! тойота лично аз ако карам ще извърша сепукоLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:13.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Petko ако си наистина разумен човек, няма да си вземеш алфа , освен ако имаш доста излишни пари за харчене! вземи си нещо по издръжливо, аз съм за пасат-а , модерно изглеждаща и с голяма година кола, не прави грешка да взимаш АЛФА освен ако не е 164, според мен тук сички са си пристрастни така, че няма смисъл да ги питаш , както виждаш секи ти каа земи алфа, грях ше имаш на оня свят ако земеш алфа да знаиш ! хах
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеPetko ако си наистина разумен човек, няма да си вземеш алфа , освен ако имаш доста излишни пари за харчене! вземи си нещо по издръжливо, аз съм за пасат-а , модерно изглеждаща и с голяма година кола, не прави грешка да взимаш АЛФА освен ако не е 164, според мен тук сички са си пристрастни така, че няма смисъл да ги питаш , както виждаш секи ти каа земи алфа, грях ше имаш на оня свят ако земеш алфа да знаиш ! хах
точно това е критерия ми , колата да се кара и да не вижда ремонт поне 100.000км.
След като се рових в нета стигнах до иЗвода, че от Тойота по Здрава кола май няма. КаЗват го колегите на Пинко от немския Авто Билд, точно те дето би трябвало да хвалят Фолксвагена.
Алфата е супер кола но не ми се виси по СервиЗите често каЗано.
Авенсиса се сглобява в Обединеното Кралство *частите идват от Япония*, няма такъв от Турция, там правят други модели.
.
Comment
-
Пасат 1.8 турбо бил скучен и пенсионерски а? Ми аз ако мина на такъв да взема да гледам Дързост и красота?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment