If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен Фиат си ми е тръпка и винаги ще си остане не ,че това ми пречи да карам Алфа в момента и много да си я хересвам!Аз лично съм фен на всички италянки друг такива автомобили не е могъл не може и никога няма да може да направи!
Все пак Типо е платформа за поне 50% от колите във форума
Е те тва е кажи им,че аз вече не мога да са сдържам и май ша зема да нагруба и да получа бан-че.
А тва кое и къде ше си хвала си е лично мое мнение,ОК?Визирам колегата Code
Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
На мен Фиат си ми е тръпка и винаги ще си остане не ,че това ми пречи да карам Алфа в момента и много да си я хересвам!Аз лично съм фен на всички италянки друг такива автомобили не е могъл не може и никога няма да може да направи!
Да ти кажа честно напоследък много се замислям за едно пунто (96-98г.) да търкалям, освен куконата ми (156-цата), както казваш и ти и аз харесвам всико италиянско...
Да ти кажа честно напоследък много се замислям за едно пунто (96-98г.) да търкалям, освен куконата ми (156-цата), както казваш и ти и аз харесвам всико италиянско...
Лично мнение (въпреки че съм пристрастен) за втора кола е перфектно подръжката и разхода са без пари!
Доста от мненията в темата са без покритие...Както е видно от подписът ми притежавам и Типо и 156. Мога доста точно да кажа кое какво е Най-голямата глупост е да се сравнява Типото с Голф 2 Просто нямат нищо общо освен може би , че и 2-те са по-ръбавички външно Голф 2-ка съм карал преди 10-тина години и то добър екземпляр(тогава беше 5 годишен), не може да се сравнява изобщо с 17 годишното ми Типо!!!!!!!
Като цяло Типото си е доста читава количка....и сега като си го карам ми дава много кеф, хем е 70 кончета, кво остава за някой 150 коньово
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
колеги,изпростяваМе!Извинете ме,ама си е така.Във стария ми талон пишеше Фиат 33 - Алфа Ромео.После разбрах смисъла.Ако го нямаше Фиат,нямаше да има и Алфа Ромео.Да спреме да подценяваме или обиждаме братята от Фиат и Ланча.Нека просто приемеме,че всички сме под благословията на Фиат!Останалото си го добавете!
колеги,изпростяваМе!Извинете ме,ама си е така.Във стария ми талон пишеше Фиат 33 - Алфа Ромео.После разбрах смисъла.Ако го нямаше Фиат,нямаше да има и Алфа Ромео.Да спреме да подценяваме или обиждаме братята от Фиат и Ланча.Нека просто приемеме,че всички сме под благословията на Фиат!Останалото си го добавете!
Tо и сега на всяка Алфа си пише Fiat.Auto S.p.A на едно място,всички тук си го знаят... Последната истинска Алфа май си остава 75-та ,или моделите преди нея... след 1986-та всички Алфи си получават табелките на Фиат когато стават собственост на компанията. Алфа Ромео като нещо отделно,като марка и като самостоятелно съществуване вече няма,но това е бил единствения начин за запазване на марката,а и Фиат добре са се погрижили през годините.....всичките тук караме резултата точно от това... в различни модели и модификации разбира се..
Tо и сега на всяка Алфа си пише Fiat.Auto S.p.A на едно място,всички тук си го знаят... Последната истинска Алфа май си остава 75-та ,или моделите преди нея... след 1986-та всички Алфи си получават табелките на Фиат когато стават собственост на компанията. Алфа Ромео като нещо отделно,като марка и като самостоятелно съществуване вече няма,но това е бил единствения начин за запазване на марката,а и Фиат добре са се погрижили през годините.....всичките тук караме резултата точно от това... в различни модели и модификации разбира се..
Е и какво от това...важното е марката да е жива и да продължава да ни радва...пък всичко останало не ме интересува...
Е и какво от това...важното е марката да е жива и да продължава да ни радва...пък всичко останало не ме интересува...
Именно това,май пак не си разбрал смисъла на поста по горе...И би трябвало да те интересува,ако наистина държиш да си алфист......... А това че караш Алфа не те прави автоматично такъв,просто да си знаеш....
Именно това,май пак не си разбрал смисъла на поста по горе...И би трябвало да те интересува,ако наистина държиш да си алфист......... А това че караш Алфа не те прави автоматично такъв,просто да си знаеш....
Да разбирам те че ако Фиат умре и ние ще умрем , но просто понякога се дразня когато изтъкнат че фиат е повече от Алфа по един или друг показател...надявам се и ти да си ме разбрал
Не разбирам какъв е смисъла да се спори? Ясно е , че сме част от FIAT GROUP и това е. То почти всички марки са така двг се правят на 1 място за доста коли просто дизайна е различен.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment