......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 5-6.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поставки за рег. табели...
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
Отиди в сервиза Примотек срещу Зара-та.
Там можеш да вземеш ... на мен в началото ми ги подаряваха,но след това започнаха да искат по 17-18 леваAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Баси....тия в тоя примотек нещо много интересен ценоразпис имат.....
Иначе като се замисля то и още една само ще ми върши работа, но предполагам че те не са направине за често вадене и сваляне на номерата, така че щото очаквам да се счупят затова искам повече от 1-2...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеПробвай да почерпиш пичовете където слагат табелите в КАТ, сигурно няма да ти откажат да ти дадат, ако ли не поне ще ти кажат от къде да си купиш!!!155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеНа руския пазар провери ли? Най-много да са по 3-4 лв, пък в Димитровград сигурно са 2"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
В КАТ ги дават на корем и безплатно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеИ аз имам една, ако искаш ще ти я подаря. Интересно ми стана обаче, какви номера сменяш толкова често, че ще ти се чупят....имаш някои фалшиви и се криеш ли?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ако искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20....0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеАко искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment