Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставки за рег. табели...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поставки за рег. табели...

......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 5-6.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 01:06.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    ......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
    Пробвай да почерпиш пичовете където слагат табелите в КАТ, сигурно няма да ти откажат да ти дадат, ако ли не поне ще ти кажат от къде да си купиш!!!

Comment

......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
      Продават се в КАТ. Ако не си уредиш, пиши ми на ЛС, ще ти пратя по куриер.
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Здравей!

Отиди в сервиза Примотек срещу Зара-та.
        Там можеш да вземеш ... на мен в началото ми ги подаряваха,но след това започнаха да искат по 17-18 лева
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Баси....тия в тоя примотек нещо много интересен ценоразпис имат.....
          Иначе като се замисля то и още една само ще ми върши работа, но предполагам че те не са направине за често вадене и сваляне на номерата, така че щото очаквам да се счупят затова искам повече от 1-2....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Имам 1 бр. (другия го върнах в КАТ с номерата), ще ти го подаря.
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
            Ex Fiat 126p
            Ex Fiat Вravo 1.6
            Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Провери в най-близката автоморга.Аз от там си взех като ми трябваха преди време и дори не искаха пари да им давам.
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                Пробвай да почерпиш пичовете където слагат табелите в КАТ, сигурно няма да ти откажат да ти дадат, ако ли не поне ще ти кажат от къде да си купиш!!!
                На руския пазар провери ли? Най-много да са по 3-4 лв, пък в Димитровград сигурно са 2
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                  На руския пазар провери ли? Най-много да са по 3-4 лв, пък в Димитровград сигурно са 2
                  Мда, това е идея, ще трябва да се пораздвижа натам догодина.....

Comment

Продават се-в ,,Пежо".
                    Струват 5-6 лева
                    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

В КАТ ги дават на корем и безплатно.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И аз имам една, ако искаш ще ти я подаря. Интересно ми стана обаче, какви номера сменяш толкова често, че ще ти се чупят....имаш някои фалшиви и се криеш ли?
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          И аз имам една, ако искаш ще ти я подаря. Интересно ми стана обаче, какви номера сменяш толкова често, че ще ти се чупят....имаш някои фалшиви и се криеш ли?
                          Минавам границата с тях......понеже исках да съм напълно легален от Англия до тука, но се оказва че не мога колкото и да искам да си платя за това, то затова ползвам тоя вариант.....не ми се изпада в подробности че тука има много чуствителни хора на тема нарушения......

Comment

Ако искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20....
                            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                            Автогаз сервиз-
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                              Ако искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20....
                              Виж на тебе мое да ти звънна че и без това се каня да намина през тебе....хем ще го комбинирам......

Comment

Working...
                              X