Известие

Collapse
No announcement yet.

стари лафове и базици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• VoDkA + BIRa - Koi li Ste me Prebira??? MaStIkA + CoLa - SabliChai ME i da si Gola !!! Wisky + koNqK - Sha praime Jik Tak.
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      VoDkA + BIRa - Koi li Ste me Prebira??? MaStIkA + CoLa - SabliChai ME i da si Gola !!! Wisky + koNqK - Sha praime Jik Tak.
      Пиши на кирилица!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• - Абе, виждал ли си слон скрит зад конец:
        - Не, не съм виждал:
        - Ми как ще си виждал нали е скрит.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• http://www.fun-6.com/sme6ni-tekstove-sborno.htm
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• тъп си като крив кюнец.
            май без кеф си правен..
            ега миришеш китките откаде корените..
            кьорав да пойдеш..
            кога четиресе ми носат-тебе трева да ти косат...
            псета да те ебат...
            мноо тъп тоо-кат буфер на влак...
            да ти ебе куче снимката на гробо...
            таралеж да изсереш-а жена ти булдозер да роди у вас-кащата да бутне...
            че ти омотам цревата на шията...
            ебати цифуняко-виснали сме тука като рибарски курци а я треперим като врабец у кисела джанка..
            -за сега това се сещам от бермудския триъгълник-кюстендил,перник,дупница...
            блаженни са низшите духом...

Comment

• * Загорел съм като калбойси тиган
              * да се радваш на цветята откъм корените
              * мрамор сянка да ти пази
              * как правят тест за бременост в Сомалия: тикат една франзела и чакат да захапе
              * как спът децата в Косово: като заклани
              * когато се срешнат Стиви Уондър и Орхан Морад какво си казват: От кога не съм те виждал!!!
              * как наказвали Орхан Морад като малък: размествали мебелите в стаята
              * ще те клатя като гладен циганин джанка
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• отивам да повръщам и следмалко се връщам
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Ако Бащати знаеше че ще се родиш такъв ид*от сигурно щеше да те изхвърли с една чи*ия през прозореца!!!
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• По-добре баща ти да беше свършил на килима.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• майка ти те е събирала на шпагат от мукета
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• яко изпростяване
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• да ... омазахте се като сперма по пясък, дръжте се малко на положение
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• 1. жена ти слонче да ти роди, да ти бутне къщата докато си играе, и за второ да роди стоножка, да не можеш на маратонки да й зафтасаш.
                            2. така като те гледам има нещо баровско в теб...ушите ти мязат на пепелници за пури
                            3. изглеждаш уникално. Има френска нишка в рода ти нали, носът ти е като френски ключ!
                            4. Положението вместо да върви за зле то става заеби!
                            5. Мара ба комши....Мара беше вчера, днеска е жена ти!
                            6. Утепа коча с лопатата.
                            7. На две магарета слама неможеш да разледиш бе хайванин! (на баща ми любимия лаф)

, а да и вчера чух от жената нещо което било "много актуално" : "Русите дразнят, брюнетките празнят"
                            Last edited by ves_v8; d.m.y г., 17:35.
                            In God we trust, all others pay cash.
                            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• тоа толкова прос , че неможе да си одяла чеп за г*за
                              sigpic

Comment

• Физиономията ти е като кокоши гъз.

---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:19 ----------

Задника ти е толкова голям, че комарите сигурно го обикалят с електрокар докато си намерят място за сондаж! (това аз си го бях измислил ма онзи бизон много ме беше изнервил и после сички го повтаряха и стана модерно)
                                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                                X