If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Изчезна, като старите пари"
"Сериозен си като райбер на изгнила врата"
"Ще те ближа до кокъл"
"Не се отваряй, че ще правиш човек у стената" (Демек така ще те прасна, че ще минеш през стената и ще оставиш отпечатък на човек в нея..)
sigpic Имам си количка,Жълта и добричка! Родом от "Ботуша"Много си ме слуша! - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Тоя лаф стар ли бил ? Мислех, че аз съм го измислил
Той по-стар от Библията бате
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Писо... Също много мразя "залъгалчице, принцеске и невероятното "коте", абее какво котьосвате давайте направо, например веднъж един младеж със златен зъб ме пита колко е часът, след мако пристига и казва: "Виж, не ми пука за часа, дай да те водя да ядем по сандвич! Знам къде има принцеси за по 0.70ст."
sigpic Имам си количка,Жълта и добричка! Родом от "Ботуша"Много си ме слуша! - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Писо... Също много мразя "залъгалчице, принцеске и невероятното "коте", абее какво котьосвате давайте направо, например веднъж един младеж със златен зъб ме пита колко е часът, след мако пристига и казва: "Виж, не ми пука за часа, дай да те водя да ядем по сандвич! Знам къде има принцеси за по 0.70ст."
Сааа ... що не му обясни на младежа, че разликата между сандвича и принцесата е от земята до небето
Сааа ... що не му обясни на младежа, че разликата между сандвича и принцесата е от земята до небето
Ами бях заслепена от съчетанието на златия му кътен зъб и силния бронзов тен, който явно поддържаше от рождението си...а маратонките му без пръст допълнително се явиха като агент, който пребори непреудолимия ми глад и животоспасяваща нужда от това да ям принцеси...деликатното му ровене в джоба на модерно-изцапаните му дънки с цел преброяване на дрънкащи парични средства, като небрежно се почеса с дългия си нокът на котрето по къдравата си коса, пълна с талашит... Та това ме накара да прекратя така ценния диалог с младежа, като не успях да му обясня, каквото и да е било..
Comment