Първоначално публикувано от hristugena
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
какъв подарък получи Алфата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКълна се, такъв изрод/ка ще го лежа в пандиза, ако го хвана!
Мислиме за скапаните си ламарини, а хората по улиците, където се движат пияни и некадърни шофьори, там ли да ходят и да разхождат техните деца.
В една друга тема бях порицан защо съм бил ЗА редът и дисциплината, а не ЗА анархията ... ами ето защо!
Ако ПОЛИЦИЯТА си вършеше работата както трябва, ако КМЕТЪТ не работи само с популистични лозунги и ако цялата скапана държава беше нормално, дали тази жена шеще да драска колите с ключ? Не, защото тротоарите, градинките и всички непревозни площи щяха да са свободни и сигурни!
Аз ще лежа идиотите, които ми драскат колите на паркинга, защото знам кои са и защо го правят. Въпрос на време и късмет е да ги хвана на място и да им строша кокалите! Но те го правят от злоба, а не защото съм паркирал на тротоар, пред гараж, в градинка и т.н.
Към темата: Моята Алфа получи хубави подаръци - ремап, БРЕМБО МАКС, Q2 (в момента пътува към БГ) и ксенон Филипс (също пътува към БГ).Трябва да ми е доста благодарна, защото се грижа повече за нея, отколкото за жената.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДА и аз!!! Не заради друго, ами никога не паркирам, така че да преча на пешеходци, или други паркирали МПС-та...така че с чиста съвест ще я/го лежа...
Пази се от селяндури, които си мислят, че правото на паркинг е на онзи, който си държи колата под прозореца.sigpic
Comment
-
Сега 10 човека ще скочат да обясняват как е невъзможно да се спазват правилата и че няма такива, които да не нарушават.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеС чиста съвест никой няма да ти дере колата, защото няма да пречиш не пешеходци и майки с деца. Аз лично няма да одера колата на такъв педал, а ще му строша огледало, спукам гума или счупя стъкло. Такъв боклук, който не се съобразява къде и как да паркира, не заслужава да има кола!!!
Пази се от селяндури, които си мислят, че правото на паркинг е на онзи, който си държи колата под прозореца.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
Към темата: Моята Алфа получи хубави подаръци - ремап, БРЕМБО МАКС, Q2 (в момента пътува към БГ) и ксенон Филипс (също пътува към БГ).Трябва да ми е доста благодарна, защото се грижа повече за нея, отколкото за жената.
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеИ аз да се поизложа : какво ще рече Q2 видях че и на пинко на 166 го пише ?
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеИзползвай таба "SEARCH" - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24899Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеС чиста съвест никой няма да ти дере колата, защото няма да пречиш не пешеходци и майки с деца. Аз лично няма да одера колата на такъв педал, а ще му строша огледало, спукам гума или счупя стъкло. Такъв боклук, който не се съобразява къде и как да паркира, не заслужава да има кола!!!
Пази се от селяндури, които си мислят, че правото на паркинг е на онзи, който си държи колата под прозореца.
Така, че според мен това с дрането е пълна простащина...разбираш ли тя ходи с пирона в джоба и чака да срещне поредната жертва, която е на пътя и. Ако е толкова за справедливостта - да се обади на чичко ПАЯК, веднага ще довтаса, ама веднага за да вземе 50лв! Номерата ги има на почти всяка 3-та табелка...особено в центъра.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Де да беше така лесно с паяка, ама не е. Доколкото знам не идват дори и да им платиш, освен ако колата не пречи на движението. Да не говорим каква картинка е около блоковете в кварталите, там тротоари открити никога не остават. Майките с деца и колички да се оправят както могат.156 2.4JTD '99 - продадена
Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола
Comment
-
Един приятел се прибра от Испания и за Коледа ми носи нещо опаковано... Аз го питам за мен ли е... А той: Не бе, за Алфата!!! И оп, неонче
Comment
Comment