Известие

Collapse
No announcement yet.

какъв подарък получи Алфата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
    Само да не е от тази кака...http://www.btv.bg/videos/?video_id=8794&section_id=1
    Кълна се, такъв изрод/ка ще го лежа в пандиза, ако го хвана!
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

ДА и аз!!! Не заради друго, ами никога не паркирам, така че да преча на пешеходци, или други паркирали МПС-та...така че с чиста съвест ще я/го лежа...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Кълна се, такъв изрод/ка ще го лежа в пандиза, ако го хвана!
        Ако за момент се поставиш на нейно място, дали ще я лежиш?
        Мислиме за скапаните си ламарини, а хората по улиците, където се движат пияни и некадърни шофьори, там ли да ходят и да разхождат техните деца.
        В една друга тема бях порицан защо съм бил ЗА редът и дисциплината, а не ЗА анархията ... ами ето защо!
        Ако ПОЛИЦИЯТА си вършеше работата както трябва, ако КМЕТЪТ не работи само с популистични лозунги и ако цялата скапана държава беше нормално, дали тази жена шеще да драска колите с ключ? Не, защото тротоарите, градинките и всички непревозни площи щяха да са свободни и сигурни!
        Аз ще лежа идиотите, които ми драскат колите на паркинга, защото знам кои са и защо го правят. Въпрос на време и късмет е да ги хвана на място и да им строша кокалите! Но те го правят от злоба, а не защото съм паркирал на тротоар, пред гараж, в градинка и т.н.

Към темата: Моята Алфа получи хубави подаръци - ремап, БРЕМБО МАКС, Q2 (в момента пътува към БГ) и ксенон Филипс (също пътува към БГ). Трябва да ми е доста благодарна, защото се грижа повече за нея, отколкото за жената.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          ДА и аз!!! Не заради друго, ами никога не паркирам, така че да преча на пешеходци, или други паркирали МПС-та...така че с чиста съвест ще я/го лежа...
          С чиста съвест никой няма да ти дере колата, защото няма да пречиш не пешеходци и майки с деца. Аз лично няма да одера колата на такъв педал, а ще му строша огледало, спукам гума или счупя стъкло. Такъв боклук, който не се съобразява къде и как да паркира, не заслужава да има кола!!!
          Пази се от селяндури, които си мислят, че правото на паркинг е на онзи, който си държи колата под прозореца.
          sigpic

Comment

Сега 10 човека ще скочат да обясняват как е невъзможно да се спазват правилата и че няма такива, които да не нарушават.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
              С чиста съвест никой няма да ти дере колата, защото няма да пречиш не пешеходци и майки с деца. Аз лично няма да одера колата на такъв педал, а ще му строша огледало, спукам гума или счупя стъкло. Такъв боклук, който не се съобразява къде и как да паркира, не заслужава да има кола!!!
              Пази се от селяндури, които си мислят, че правото на паркинг е на онзи, който си държи колата под прозореца.
              Ти пък с какво право преценяваш кой има и кой няма право да има кола? Нанесеш ли вреда на колата, ставаш не само като него, а извършваш престъпление (не нарушение).
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Към темата: Моята Алфа получи хубави подаръци - ремап, БРЕМБО МАКС, Q2 (в момента пътува към БГ) и ксенон Филипс (също пътува към БГ). Трябва да ми е доста благодарна, защото се грижа повече за нея, отколкото за жената.
                И аз да се поизложа : какво ще рече Q2 видях че и на пинко на 166 го пише ?
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                  И аз да се поизложа : какво ще рече Q2 видях че и на пинко на 166 го пише ?
                  Използвай таба "SEARCH" - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24899

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
                    Използвай таба "SEARCH" - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24899
                    да да да !
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Кал
                      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Додо, моята кола винаги я паркирам, ако трябва в края на квартала само и само да не преча и да съм далеч от други "рискови Мпс-та". Предпочитам да походя малко повече до входа, отколкото да ми стане нещо на колата. Но въпреки всичко се намират такива, които завиждат и ми я дерат без да е на тротоара или да съм ги запушил итн. Бях даже постнал в една тема точно случая...

Така, че според мен това с дрането е пълна простащина...разбираш ли тя ходи с пирона в джоба и чака да срещне поредната жертва, която е на пътя и. Ако е толкова за справедливостта - да се обади на чичко ПАЯК, веднага ще довтаса, ама веднага за да вземе 50лв! Номерата ги има на почти всяка 3-та табелка...особено в центъра.
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Де да беше така лесно с паяка, ама не е. Доколкото знам не идват дори и да им платиш, освен ако колата не пречи на движението. Да не говорим каква картинка е около блоковете в кварталите, там тротоари открити никога не остават. Майките с деца и колички да се оправят както могат.
                          156 2.4JTD '99 - продадена
                          Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

еее я не спамете в темата бее някои момчета добре почнаха да си казват какво са подарили на Алфите

сладурите дето паркират като ***** сме ги минали вече
                            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                            sigpic

Comment

За алфата взех Кони спорт регулируеми, а за 8ми декември и взех нарязани и надупчени спирачни дискове и нов съеднител

FIAT Coupe 16VT

Comment

Един приятел се прибра от Испания и за Коледа ми носи нещо опаковано... Аз го питам за мен ли е... А той: Не бе, за Алфата!!! И оп, неонче
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
                                X