Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви чистачки карате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С какви чистачки карате?

Понеже напоследък използвам бая чистачките...и дойде момента за смяната им, да ви питам :

Колеги с какви чистачки карате?? И има ли незамръзващи такива, защото сегашните ми просто през 10 мин трябва да излизам и да ги чистя от леда, че иначе не търкат Много е досадно!

Тия аеродинамичните как са? (бош аеротуин) Гледам пуснали са и някакви Шампионки пак от тая серия?! Някой пробвал ли ги е? И дефакто има ли смисъл да набия 60лв за тези чистачки или да карам пак с нови обикновени за 20лв комплекта
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

При 155-ците ако сменяваш чистачки (оригиналните) трябва да ги купиш с цялато рамо ! Аз смених перата,но е пълна отврат! Перото неляга по стъклото напълно... ако ги пусна когато има повечко сняг се изваждат от улеите си.... абе мъка голяма ! Иначе имам добри впечатления от Champion. Старото ми возило го бях обзавел с такива от 30 кинта и беше повече от доволно

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Valeo от Практикер за 20 лв. Вече една година няма ядове.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

а......

аз преди се водех от "евтиното винаги излиза скапо" ама не... от година и пове4е карам с некви от 10 лв. земах ги от бензиностанциа еко- грацко производство и много добре се представиат.........
        блаженни са низшите духом...

Comment

Аз съм с някакви от Метро за 4-5 лв. Незнам дали имаха марка , но чистят перфектно.
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Бош еко. Работят перфектно. 10лв. Само,че преди това сложих рамена от Браво. Лявото рамо иска малко огъване за да не се застъпват чистачките.
            sigpic33201
            930 Quattroporte

Comment

аз съм с Valeo, 55лв комплекта , преди 8 месеца ги взех и си чистят перфектно още !
              Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Аз вече карам една година с аеро туйн и съм много доволен.

Comment

Аз карам отскоро с Шампион от тънките/ аеродинамичните. По принцип чистят много добре, прилепват си и при по- висока скорост. Днес сутринта обаче успяха и те да замръзнат. Спирах да разкъртя леда от тях. И странното е, че шофьорската повече замръзва.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Чистачки ли?

п.с.:Доста време карах с Valeo, метровски, пазарски за 4-5-10 лв......От половин година карам само с ориг. Champion - 60-70 лв. са , но си заслужават всеки цент...

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Понеже напоследък използвам бая чистачките...и дойде момента за смяната им, да ви питам :
                      Аз съм с Бош за 6лв.бр., 12лв. общо от Практикер, защото размерите са различни, 55/53, много доволен за сега 3-4месеца

Не бих дал повече пари, а за това, че са ти в лед и не чистят е друг проблем, пусни да духа само отпред на стъклото и когато загрее колата излез и ги изтръскай в стъклото, след това няма как да имаш проблеми
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

Аз па карам с Гард ,от бензиностанция Еко,10 кинта добри са много за цената
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                          Аз съм с Бош за 6лв.бр., 12лв. общо от Практикер, защото размерите са различни, 55/53, много доволен за сега 3-4месеца

Не бих дал повече пари, а за това, че са ти в лед и не чистят е друг проблем, пусни да духа само отпред на стъклото и когато загрее колата излез и ги изтръскай в стъклото, след това няма как да имаш проблеми
                          И аз съм със същите, лично не виждам разлика от тези за 60 лв и бошовските по 6.50 от практикер. Каръл съм и с двата вида и скъпите изкараха половин година повече но за 50 лв повече - не мерси.
                          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                            Каръл съм и с двата вида и скъпите изкараха половин година повече но за 50 лв повече - не мерси.
                            Кисело е гроздето....знам....

Comment

Е кво кисело - взел, не харесал, не си заслужава.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Working...
                              X