Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви чистачки карате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    ухаа май ще ги пропусна нещо до 40лв максимум съм склонен да дам
    Жалко, имах много добро предложение но не се вписват в твойте критерии - струват 40,50 лв....

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
      Кисело е гроздето....знам....
      Точно миналата зима бях със чистачки шампион 55 лв бях дал когато си взех колата, само не казвай, че при -30 градуса сняг и лед ще изкарам 5 зими. Точно 2 лета и една зима изкараха и есента почнаха да мацат, и сега си взех от 12 лв и съществена разлика не виждам. Не живея в Бургас или южна българия където сняг пада 2 пътии температурите рядко са под 0 да карам с един чистачки 4 години
      156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
        Не живея в Бургас или южна българия където сняг пада 2 пътии температурите рядко са под 0 да карам с един чистачки 4 години
        Не знаех, че живееш в Чукотка бате!

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
          Жалко, имах много добро предложение но не се вписват в твойте критерии - струват 40,50 лв....
          Е, де*а нали съм си пропадняк и изпих последните 50 стотинки....иначе веднага щях да скоча на офертата
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Е, де*а нали съм си пропадняк и изпих последните 50 стотинки....иначе веднага щях да скоча на офертата
            Това, което сам можеш да си причиниш....никой не може да ти стори....

Comment

абсолютно си прав
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Взех преди няколко седмици Бош Аеротуин...Не съм ги слагал щото колата влезе в бокса.., но онзи ден ходих до Шел и видях някакви руски ли бяха нз 1:1 със БОШ АЕРОТУИн за по 10лв бройката....Някой пробвал ли ги е?

FIAT Coupe 16VT

Comment

Аз карам с AC Delco, много съм доволен но не съм сигурен точно колко струват (понеже правих реглаж на мостовете и др. и платих няква кръгла сума), слагаха ми ги в сМото Експерт и докато ги сложат доста се изпотиха пичовете там и имаше некви речи по повод големите 'талянски бингии и др. подобни, които приех с присъщата си крива усмивка
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

взимай некви от кауфлнанд ,всичките са ментаци ама съм си много доволен от тях
                    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Не разбирам изобщо от моделите, но все пак ще попитам - защо просто не си купувате силиконови чистачки?
                      50-60лв. е комплекта и не замръзват, а издържат много дълго време и чистят безупречно!
                      Ако замръзнат, което се случва изключително рядко (при много студено време -10 градуса или когато натрупа сняг върху колата), е достатъчно веднъж преди тръгване да ги разчупите и после няма никакви проблеми!
                      Last edited by Kuku; d.m.y г., 01:16.
                      sigpic

Comment

Кики, какво разбираш под силиконови? Тези, които нямат метални рамене ли? Аз лично купих едни, които като ги вдигнеш от стъклото сами се огъват под формата на дъга...--->Бош аеротуин (повечето нови коли ги слагат фабрично)

FIAT Coupe 16VT

Comment

Именно - тия дето увисват като пенсионерски....
                          sigpic

Comment

аз съм с чистачки от Метро за скромните 3 лв комплекта, и да ви кажа доволен съм, чистят си, е вярно че тука и времето е по-меко и нямаме големи студове и ледове, но и когато е имало сняг пак са са си вършили работата

Comment

Аз си взех от ОМВ едни за 10 кинта и съм много доволен, ама миналата седмица сутринта се качвам в колата да ходя на работа и какво да видя нема ми чистачките, е....и и късмета. Няма и да си помисля за чистачки от 50-60 лева, ще си карам само с чистачки от по 10 лева поне да не ме е яд като ми ги откраднат пак.
                              sigpicAlfa Romeo 145, 1.4 TSpark, OZ Racing Rims + Momo tuning
                              Alfa Romeo 166, 2.0 TSpark

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                                аз съм с чистачки от Метро за скромните 3 лв комплекта, и да ви кажа доволен съм, чистят си, е вярно че тука и времето е по-меко и нямаме големи студове и ледове, но и когато е имало сняг пак са са си вършили работата
                                Каква е тази цена бе...........
                                Да не е някаква социална програма това.

Аз си купих Шампионки за 30 лева. Ама вибрира едната, но според мен е от стъклото, не ми е оригиналното, сменяно е.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X