Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се маха винетка...или Търтея forever !:D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
    Така и така си почнал, я кажи станиолчето как се залепя за стъклото и как се маха после ?
    колкото и грозно , грубо , гнусно и все такива , да звучи моята винетка е лепната с плюнка

не е падала нито веднъж, само трябва да се задържи в началото и да няма въздух между стъклото и стикера!

Comment

Само аз ли не си купувам подобни лепенки - некакси са ми демоде....

Comment

Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщение
        колкото и грозно , грубо , гнусно и все такива , да звучи моята винетка е лепната с плюнка
        Щом върши работа
        А станиола плътно по винетката ли го изрязваш и ли оставяш "аванс"
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

ей у таа дърлжава сички искат да ебат дявола без вазелин и после що не сме у ред ...

немам думи
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Егати стикерите

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Абе тая от Фиат форума само що не е направила и структурен анализ на стъклото за повърхностна активност,щото това има голямо значение за адхезията на лепенките по стъклата! А иначе отлепването им по механичен или с навлажняване начин изобщо не е труден!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              ей у таа дърлжава сички искат да ебат дявола без вазелин и после що не сме у ред ...

немам думи
              тъкмо това си мислех...
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                Щом върши работа
                А станиола плътно по винетката ли го изрязваш и ли оставяш "аванс"
                Плътно по винетката. Да не личи.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Стига с тоя "станиол" бе
                  Вие между "станиол" и "целофан" разлика не правите ли?!
                  sigpic

Comment

според мен всички които се против лепенето на винетка върху целофанче , вече са си лепнали винетките на прозореца и сега ги е яд че не са се сетили по рано за този лек измамнически трик!(приемете мението ми като азкачка , а не сега всички законозащитници да скочат срещу мен)

Comment

Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщение
                      според мен всички които се против лепенето на винетка върху целофанче , вече са си лепнали винетките на прозореца и сега ги е яд че не са се сетили по рано за този лек измамнически трик!(приемете мението ми като азкачка , а не сега всички законозащитници да скочат срещу мен)
                      То и за това си има начини, ама не четете
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз исках да благодаря на Търтея и да съм полезна на някой,който неможе да си свали стикерчетата...
                        Може ли да раделите темата.Т.е сексенето на дявола да е в друга
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ще кажа и начина който аз ползвам и е много по лесен от този с станиолчета и подобни неща и е безотказен до момента. Свалянето после е изключително лесно. Като вземеш винетката отлепяш я от мястото и след което я залепяш на панталона или дънки без значение с каквото си облечен, така хубаво да прилепне по дрехата, махаш и лепиш на прозореца. това е после махането става само с ръка.
                          Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Търтея е прав. Винетката струва 67лв годишната и макар и да ни ограбват и пътищата да са лоши, все от някъде трябва да почне спазването на законите. Пари са си, но аз за Алфата давам толкова за бензин за 5-6 дена. Аз лично винаги си купувам годишна още на 1-ви Януари.....дори да излизам от София 5-10 пъти само годишно.

Сетих се сега една весела случка на приятел преди 2 години....

Един приятел го спират на морето и се оказало, че му е изтекла седмичната винетка и полицая почва едни драми и описване на тежките последствия от този противозаконен акт....
                            Приятелчето не е бил сам, а е возел някакво кандидат гадже за някъде си....
                            Полицая незнам какво е гледал по тъмното, но в разговора споменал:
                            "Може ли сега голямо момче си, майка си возиш и да нарушаваш така законите..:
                            Като му казали през смях от сълзи, че това е девойка, а не майката......полицая (и той младо момче) явно толкова неудобно се е почуствал и сконфузил, че го е пуснал без АКТ без почерпки или каквото и да било друго

А ние после 3 месеца базикахме младежа.......с майка си ли ще излизаш днес пак
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Боже, това отлепване стана национален проблем. Аз махам какъвто и да е стикер точно за 2-5 мин. Напръсквам обилно с препарат за прозорци и след това с парцал забърсвам. Всичко излиза без никакъв проблем.

А тая Видка... каквото й е името, толкова й е и акълът.

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                                Боже, това отлепване стана национален проблем. Аз махам какъвто и да е стикер точно за 2-5 мин. Напръсквам обилно с препарат за прозорци и след това с парцал забърсвам. Всичко излиза без никакъв проблем.
                                на -10
                                верно ли?
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X