Известие

Collapse
No announcement yet.

Официален плювалник на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Официален плювалник на форума

Айде давайте! Пишете колко са чупливи Алфите, как много харчат, колко са им скъпи частите, как се обезценяват и т.н. Ама пишете само в тази тема и недейте да цапате другите.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

За съжаление е така, но по-важна е любовта
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      ....Ама пишете само в тази тема и недейте да цапате другите.
      Де да беше възможноо.......
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Чупи се, пълен боклук е, за нищо не става нооо.. си е Алфа и си я обичам тва е като готината жена харчи та, ядосвата и незнаеш кога ща зарежи
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Мога да кажа, че наистина алфичката ми се чупи, ама това е защото такъв е шофьора и, също така харчи много, ама и това си е от задкормилното устройство, то и Caddy-то дето го карам харчи 12,въпреки че по техн.данни му дават 4-5 , ама всичко това си зависи от задкормилното устройство, Алфите се чупят както всички други коли, ако си я пазиш няма да се чупи, ако не я настъпваш - няма да харчи много(има и изключения естествено), но съм забелязал, че поне при мен алфата ми, не се чупи повече или по малко от другите ми коли!!! Всички коли ако ги пазиш се чупят по-малко, така че нека не си го изкарваме на красавиците само, защото са малко по "нежни"!!!

Comment

тука иде реч като нещо от рода кои хоира се разболяват повече белите или черните

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
              Мога да кажа, че наистина алфичката ми се чупи, ама това е защото такъв е шофьора и, също така харчи много, ама и това си е от задкормилното устройство, то и Caddy-то дето го карам харчи 12,въпреки че по техн.данни му дават 4-5 , ама всичко това си зависи от задкормилното устройство, Алфите се чупят както всички други коли, ако си я пазиш няма да се чупи, ако не я настъпваш - няма да харчи много(има и изключения естествено), но съм забелязал, че поне при мен алфата ми, не се чупи повече или по малко от другите ми коли!!! Всички коли ако ги пазиш се чупят по-малко, така че нека не си го изкарваме на красавиците само, защото са малко по "нежни"!!!
              Анджак де! Но някои хора умират да плащат данък обществено мнение...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

I LoVe YoU Alfa Romeo
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Алфата е като едно непослушно куче лае те, хапе те, пикае където иска, гризе мебелите, не яде всичко ама пак си го обичаш
                  156 1.8 TS

Comment

Тази зима почна да ми щрака вратата като я товарям, счупи ми се едната част от решетката на парното на шофьорската врата и винаги са си ми светили лампата за airbag-а и грешка в двигателя(датчик разпред. вал). Ама не ми дреме, колата ме кефи и за моите възможности и изисквания по-убава нема.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Още 1 темааааааааааа с потенцял да стане култоваааааааа
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

хррррррррррррррррр ахррррррррррррр плясссс.
                        Пак смръдливи теми.
                        Как може плювалника да бъде официален.
                        Но така е всеки форумец си заслужава темите. То като чалгата, щом се харчи да има по много.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                          Още 1 темааааааааааа с потенцял да стане култоваааааааа

Като знам сега какво писане ще падне и какви спорове направо съм сигурен и аз, че ще стане култова

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=22165 ето аз вече съм си казал мнението тука 145 Тва е колата много съм доволен от 7 години карам алфии тва е наи хубавата кола на света не се чупи не предърпва никога не съм чувал ко е тва дебитомер вариатор или свещи или ланд сонда задрал колянов вал гарнитури или теч на масло картер да се спука ....... ко и туи нещо не знам ? Никога не съм закъсвал и никога не съм тръгвал с страх за някаде дали ще стигна или ще дам 500лв. за пътна помощ... не знам много е яка гори мноооо го малко не се чупи въобще много е луксозна и е много евтина супер кола ....... и красива и вози хубаво и винаги всичко работи по нея нямам никакви ядове с маистори на всякаде като ме видят с нея ахват от учудване и ме гледат с завист. Като отида в магазин за авточасти не ме гледат като полезно изкопаемо и не си шушукат магазинерите и не ми се смеят. И има всякакви части на всякаде намират се много лесно !!! Сервизи има много бол на всякаде.... като отида в тях маисторите ми обръщат внимание не ми се подиграват хвърлят инструментите и почват веднага моита кола ..... и всички много и разбират ...... уникално бърза е ..... абе нямам думи ..... страхотна е ии наи важното е пази цена купуваш я за 5000лв. и след 3-4 години само каране без никви ремонти пак я даваш за 5000лв. не се обслужва, не гори масло, капака никога не е отворен като капан за мишки. Предния капак не ми е отварян повече от шофьорската врата....... абе това е АЗ СЪМ НАИ ЩАСЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА ко ревете само в тоя форум не мога да разбера
                            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                            Alfa Romeo 145 1.4 16v
                            BMW 520i E39

Comment

Кольо, не можах да разбера тази тема за какво е ?- за да вземеш решение за себе си ли?, или всички пришълци от други форуми да могат да си плюят спокойно?!?
                              Аз лично карам ит. кошници от 20 год. и доброволно не бих ги сменил!!! През мен минават всякакви коли и не съм забелязал кой знае каква разлика като чупливост или части.
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
                              X