Известие

Collapse
No announcement yet.

Официален плювалник на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
    няма кола която да не се чупи но тук е малко прекалено ....
    Ама ти май не разбра че колата и жената са на късмет уцелиш и печелиш за цял живот,на такава си случил и така.аз кат имах едно рено и съм седял повече време по сервизите с него ко да кажа...
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Дайте да съберем някой лев и да отървем колегата от Алфата и от мъките му !
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

За 10 месеца и 11 000 км съм сменил ламбда, съединител, дръжка на предна лява врата, датчик за налягане на маслото и един комутатор на бобините. Това е. Отделен въпрос, че в един прехвален сервиз - няма публично да казвам кой - не можаха да открият защо придърпва колата, а накрая се оказа че проблемът е в един комутатор на бобините...
        Ако това е много и разходите за едно БМВ са по-малки...
        Абе що ли се занимавам да пиша всъщност...
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
          Колега по - спокойно, не се нервирай толкова. При теб случая явно е по различен. Наистина ти желая успех с другите коли!!! Дано намериш кола, която да я заобичаш повече от Алфа, успех!!!
          Ако дава по 3-4000 лева за джанти, боядисване на огледала, смяна на конзоли с по-новите, гЪзови уредби и прочее глупости, скоро ще четем същите излияния и във форума на някоя друга марка
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от hsr
            Е как какво? Ти не видя ли, че поне 54 души в тоя форум са бъдещи собственици на БМВ
            защо го правим това нещо?
            Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 16:27.
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

Между другото наистина забелязах, че от 1 година някъде (или поне аз от тогав почнах да гледам за алфа ромео) почти всяка 3 кола е Алфа...145, 146, масово 156...напоследък и 147 все повече засичам....По-рядко срещани са 159,ГТ,и гтв, но и от тях има...Най-малко съм виждал Брера, ама те да са има няма 5 в БГ
              Така, че това с индивидуалността вече не е като едно време...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Забелязал съм, че човек винаги хвали това което има. Понякога се навива сам и се опитва да докаже на останалите, че не се е прецакал. Просто това си е вродено в човек.
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

дан забравяме че повечето от нас сме собственици на тази марка защото за тези години,с тези екстри и тази цена просто друга марка спрягана по-горе е невъзможно не щото са по от наще а просто въпрос на традиция и доказаност във времето.ако всеки е имал пари да задоволи желанията си а не потребностите си сугурно тая тема нямаше да я има.1 заден амортисьор на бмв колкото 4 на ренде 19.е със заплата от 400 при много от хората и нужда от кола ква да е...?

Comment

яко
                    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                    Alfa Romeo 145 1.4 16v
                    BMW 520i E39

Comment

И в мойта сьм вкарал доста кинти но кефи ме и си я карам с удоволствие.Бих я сменил за 159
                      0888515205

Comment

Плювате или не, в началото го написах, ако си мислите, че ще си вземете БМВта и те няма да се чупят , а пък ако си мислите, че частите ще ви излизат по евтини , но вие си знаете- след като толкова не ви пука значи просто "не робувате на марка" , аз се гордея с колата си и е чест за мен да съм в този форум с всички други които са на моето мнение!!! И мерцедес д си вземеш пак същата работа - НЯМА КОЛА КОЯТО НЕ СЕ ЧУПИ , всичко си е въпрос на това дали една кола ти омръзва бързо или не!!!

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Айде давайте! Пишете колко са чупливи Алфите, как много харчат, колко са им скъпи частите, как се обезценяват и т.н. Ама пишете само в тази тема и недейте да цапате другите.
                          Точно за това ... защото всичките неща за съжаление са вярни но да не забравяме че за всичките тия работи Алфата има много висок имидж......любов...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                            Точно за това ... защото всичките неща за съжаление са вярни но да не забравяме че за всичките тия работи Алфата има много висок имидж......любов...
                            е чак пък имидж.

Comment

Темата е да се оплаква, ако някой иска, от колата си, а не да се обяснява колко лоши били БМВ-тата. Ако някой продължава да упорства, ще бъде подходящо наказан.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
                                първата 145ца.-Боксера ме оставяла 2-3 пъти единия път счупи съединител преди В.Търново .... 2-път преди созопол ме остави жилото на скоростния лост остана на 3-та предавка и пак добре довляках я до Бургас .... 3-я път беше в Свищов не можах въобще да я запаля имобилаизер...... и още куп дреболии е вярно имал съм и силни моменти не само лошо лошо лошо ама пък лошото е повече от доброто .... в краина сметка я продадах на един мои съученик на 2-рата седмица духна гарнитура .... а на 1вия месе и задра коляновия вал и със въпросното момче още се гледаме на криво ..... 2-рата ми алфа 155-цата ми я имахме от почти нова беше 4-годишна като я докара баща ми 15000лв. брои за нея 97ма година ....... на 142 000скъса ангренажна верига на магистралата за солун и това беше по онова време преди да влезем в европеиския взеха му 1500евро в гърция да му я закарпят иначе трябваше да я хвърли на морга в Гърция или да и плати митото на Българската граница..... след това при мен по пътя за царево всички мои познати в бургас го знаят въпросния случаи без абсолютно никаква причина ме остави на лозенец под моста до царево с блокирал двигател при разглабянето не можахме да установим причината за блокирането на мотора ............ след като я отремонтирахме .... ме остави отново на пътя за сливен пръсна и се водния радиатор ........ след това пак отварях мотора правих 2-ри път главата че гореше много масло продадах я и нея след 9месеца ми звънна момчето което я купи от пловдив ...... за 20 000км и мотора пак издъхнал ............................ и пак ми е сърдит че и имаме общи познати и колеги ..... 3тата ми алфа 145цата ми ето и за нея ....... 1.Комрлект за вариятора 15лв.-с доставка
                                -смяна по позиция 1. 70лв.
                                2.Носач 1бр. десен 49лв.
                                3.Биалети 2бр. 25лв.
                                4.Водна помпа термостат к-т. - 120лв.
                                5.Масло селения голд 4лтр. 40лв.
                                6.Маслен филтър 5лв.
                                7.Ксенон 8000к 300лв.
                                8.Газов инжекцион 1200лв.
                                9.Сони мп3 220лв.
                                10.Американско фолио 100лв.
                                11.Семерини на разпредел. валове 18,40лв.-комплект
                                12.Гарнитура на капака на клапаните 50лв.
                                13.Капак на клапаните 2-ра ръка 40лв.
                                14.Гарнитура на капак 2-ри път 16лв.
                                15.4лтр. Селения Голд с филтър 48лв.
                                16.Джанти 17цола с гуми 205/40/17 1000лв.
                                17.Замяна катализатор с гърне 50лв.
                                18.Накраиник за задно гърне 40лв. - с монтаж
                                19.Чистачки 19лв.
                                20.Стелки-Алфа Ромео 60лв.
                                21.Филтър на купе 15лв.
                                22.Диагностика премахване на грешки 30лв.
                                23.Крушки на таблото 4бр. 3лв.
                                24.Г.Отговорност с злополука на местата 160лв.-с зелена карта
                                25.Винетка 2008 67лв.
                                26.Данък 188лв.
                                27.Амортесьори с пружини комплект Еибах 400лв.-2-ра употреба
                                -Смяна по поз.27 40лв.
                                28.Централна конзола с кръгчетата 40лв.-2-ра употреба
                                29.Здрав пепелник 10лв.-2-ра употреба
                                30.Ремонт Гума 6лв.
                                31.Болтове за джанта 2-бр. 5лв.-нови
                                32.Заварка задно гърне-падна 10лв.
                                33.Лагерите на задните носачи 2 комплекта 90лв.
                                34.Капак с гарнитура 2-ри път 62лв.
                                35.Пластмасов лагер под тампон на пр. амортесьор 15лв.
                                -Ремонт и смяна на горните 3 позиции 120.лв
                                36.Масло наливен кастрол 10/40 5лтр.цена за мен 50лв.
                                37.Филтър въздушен 12лв.
                                38.Маслен филтър 6лв.
                                -Смяна по позиция 36,37,38. 5лв.
                                39.Гуми 15цола 2-ра употреба с монтаж 160лв.
                                40.Ангренажен ремък
                                41.Семерина колянов вал
                                42.Хидравлична реика
                                43.Десен носач
                                44.Реглаж на предница
                                45.Течност Хидравлична
                                46.Почистване на дюзи
                                -части с труд по позиции 40,41,42,43,44,45,46 -420лв.
                                47.Черен спреи и шкурка за броните..... 12лв.
                                48.Ксенонови крушки 2бр. 5000к 70лв.
                                49.Спойлер задна 5-та врата 60лв.
                                -боядисване безплатно
                                50.Боядисване огледала в цвета на купето 30лв.
                                51.Маслен филтър 6лв.
                                52.Масло 50лв.
                                53.Спреи за почистване на табло 6лв.
                                54.Гюдерия за подсушаване 6лв.
                                55.Ауспуси комплект с монтаж 150лв.
                                56.Комплект на вариатор 15лв.
                                57.Разпънка МОМО 2-ра ръка 50лв.
                                58.Гарнитура капак клапани + силиконче черно 24лв.
                                59.Дебитомер ... 120лв. тва е за една година покараите ги колеги още 6-7 години да ви видя .... дали ще доидете на моита
                                ........ какво повече да кажа на черното бяло не мога да кажа колеги съжелявам ама отърва ли се повече няма да помисля за алфа в момента я продавам за 3700лв. ми е краината цена иначе съм я пуснал на 4100 и никои не ми се е обадил за 3месеца поне да ме напсува какво говорим само газовото и окачването иначе са и 2-бона ама караи......
                                Колега ами ти и другата кола като вземеш ако продължаваш така юнашки да я отремонтирваш, няма да се отървеш от проблеми.

Comment

Working...
                                X