Известие

Collapse
No announcement yet.

Искате ли да си направим блузи с къс ръкав или суичъри?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
    Тази тема е много интересна.
    Да зададем въпрос как се пише "сличер", "слуичет" а може би нещо друго. )))
    Това малко като онази култова снимка от пазара с надписа върху картона "сЮтЮени".
    Иначе и аз се чудех - суичер ли е, или суичър, а то се оказа, че било сЛичер, сЛУичер... чудна работа...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Якето и шапката жената ми ги е взела от този магазин.Мъжът , който продава е много точен , но за съжаление шивача е мързелив.Исках да си поръчам цял гащеризон , но за съжаление шивача щял да ушие за това време няколко други работи и не му се губело времето.Най-хубаво е , че надписите не са щампи , а са бродирани.Анцуга , който колегата е снимал е от полар , но не от този гадния дето става на топчета , а качествен.Единствено дизайна на зимните якета не ми харесва , защото е тип шуба.
      Attached Files
      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
        А знае ли някой откъде мога да купя или да поръчам якенце или някакво боди с емблеми на Алфа за малкия? Размера да е някъде за - 0,5 - 1 година...
        То на тази възраст дрешките се слагат 2-3 пъти, та би ме устроило някакви лепенки и щампи дето се лепят с ютия или някакви подобни... Та някой ако има идея откъде да взема - да сподели...!!
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
          Това малко като онази култова снимка от пазара с надписа върху картона "сЮтЮени".
          Иначе и аз се чудех - суичер ли е, или суичър, а то се оказа, че било сЛичер, сЛУичер... чудна работа...
          Пише се суитчър,поне доколкото знам аз.Иначе мерси за инфото,но някой ще трябва да ме води до магазина,аз нещо не мога да се ориентирам дотам.Иначе на мен това лято ми подариха много готина блуза с якичка на Алфа,но е от Слънчев бряг.
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

А какво ще кажете за "суeтшърт" ?!
            Last edited by Kuker; d.m.y г., 23:38.
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Бинго.
              Това е най-верният отговор.
              Две черни перли...

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                Пише се суитчър,поне доколкото знам аз.Иначе мерси за инфото,но някой ще трябва да ме води до магазина,аз нещо не мога да се ориентирам дотам.Иначе на мен това лято ми подариха много готина блуза с якичка на Алфа,но е от Слънчев бряг.
                Аз ще те водя.

Иначе колеги аз имам за продаване 1 бройка.
                Чисто нов черен с червено суитчър с качулка.
                Днес ще пусна обява в продава се .
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  Аз ще те водя.

айде чакам да го вида
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Колеги в тоя магазин до колко големи размери има?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Аз ще те водя.

Добре брат ми
                      Alfa 155 1.7,1.8 ex
                      Alfa 166 2.4 3 ex
                      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Колеги в тоя магазин до колко големи размери има?
                        До колкото поискаш ... примерно щото аз съм висок и слаб човека ми записа размерите и ми го направи точно като за дълга глиста
                        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщение
                          Има ги...има. Ето тук може да се поръча, а който е от региона на Габрово може да си го вземе от магазина на производителя http://aukro.bg/item1454701146-alfa-...eo-bluzon.html http://aukro.bg/item1454702053-alfa-...omeo-elek.html http://aukro.bg/item1449111296-alfa-...o-teniska.html За поръчки на едро могат да направят допълнителни разработки и отстъпки.
                          Поръчах си червена, бяла и черна фланелки , както и тъмното пролетно яке... Ще пристигнат при мен в петък - че да видим що за чудо са...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Червеният блузон, дето е като жилетка, е много добър, вече дойде. Тениската (червената) също е супер качество. Размерите пък съвпадат с описаното перфектно. Вече си харесвам други неща от този търговец и много скоро май ще има нова поръчка към него от моя страна.

Благодаря на pe60 за линковете!
                            Две черни перли...

Comment

Малко късно, но все пак... този магазин, за който говорите на бул. Гешов съществува ли още?

Comment

дрехи.

http://autofanshop.eu/clothing/alfa-romeo.html
                                Виж тук и си харесай. После се свържи с Митко от Габрово, излиза на битака под общежитието Трендафила, има сергия за точно тия дрехи. Шият ги в Габрово. Ходи из цялата страна по панаири и събори, лятото е по морето. Номера му е 0886808168. Може да спретне разцветка и размери, различни от тези в сайта. Ако не можеш го намери, свържи се с мен на лични, минавам през Габрово, ще го открия.
                                Другия вариант е с щампи, не с бродерии. Харесваш и купуваш дреха и отиваш в някоя рекламна агенция, но трябва да имаш файловете на картинките, които ще щамповаш, за предпочитане да са векторни. Ако ги нямаш, виж тука - brands of the world -
                                http://www.brandsoftheworld.com/sear...t=alfa%20romeo

Ям бонбони.
                                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Working...
                                X