Известие

Collapse
No announcement yet.

Искате ли да си направим блузи с къс ръкав или суичъри?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искате ли да си направим блузи с къс ръкав или суичъри?

Искате ли да си направи ме блузи с къс ръкав или сличери?
    защото имам един приател къде прави и ако се събереме достатачно хора може да направи
    Lancia Dedra Integrale

Ми то блузи има отдавна, за суичъри обаче не съм чувал . Виж, живо ме интересува ако има някакви кожени шапки с емблемата на Алфа Ромео.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

за шапки май няма, но сличери бяхме си направили от отбора
      Lancia Dedra Integrale

Comment

Не е лоша идеята ама да даде цени и ще се реши.може и фанелки и суитчери да си направиме.Дано станат по-готини от сегашните
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз бях започнал да произвеждам ама нещо се разсъхна работата. Като ви показвах моделите суит4ерите са до около 20 лв., а зимните шапки около 10 - говорим за такива с уши, които се продват в Шел за над 20.

Така че казвайте.

Comment

)

твълдо "ЗА"

Comment

Ами май и якенца щяхме да си поръчваме??
              По принцип съм за.
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Случайно попаднах на темата ? Някой знае ли магазин от който можеш да си купиш това нещо :

http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=109

Не ми се занимава с такива интернет магазини.

Comment

Първоначално публикувано от Maldini Покажи съобщение
                  Искате ли да си направи ме блузи с къс ръкав или сличери?
                  защото имам един приател къде прави и ако се събереме достатачно хора може да направи
                  Колега и аз съм ЗА

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                    Колега и аз съм ЗА

Ти може да си ЗА, ама предишните мнения са от преди 5г и отгоре

Comment

[QUOTE=Raphael;841819]Ти може да си ЗА, ама предишните мнения са от преди 5г и отгоре

ХАХАХАХА не бях обърнал внимание но така илиначе съм за

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от Raphael Покажи съобщение
                        Случайно попаднах на темата ? Някой знае ли магазин от който можеш да си купиш това нещо :

http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=109

Не ми се занимава с такива интернет магазини.
                        Да, колега, аз имам и горнище и долнище. Има магазин само за якета, шапки, фанелки, елечета, анцузи на бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, като идваш от Кн.Величков след първия светофар от дясно се пада не помна какво пишеше на магазина, ама винаги има 2-3 изложени анцунга на ветрината на някоя марка автомобил. И са много хубави, защотото и надписите и емлемите са продирани а не са лепени. Ценната му е 70 лева(комплекта долнище и горнище по отделно незнам) , ако искаш пиши на лично ти прата снимки да видиш как изглежда.
                        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

на световният търговски център на Илиенци в т.нареченият МОл има горнища мисля , че бяха Габровски , ако не се лъжа . Има черни и червени .
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                            на световният търговски център на Илиенци в т.нареченият МОл има горнища мисля , че бяха Габровски , ако не се лъжа . Има черни и червени .
                            от одавна ги няма
                            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Има ги...има. Ето тук може да се поръча, а който е от региона на Габрово може да си го вземе от магазина на производителя http://aukro.bg/item1454701146-alfa-...eo-bluzon.html http://aukro.bg/item1454702053-alfa-...omeo-elek.html http://aukro.bg/item1449111296-alfa-...o-teniska.html За поръчки на едро могат да направят допълнителни разработки и отстъпки.
                              хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                              Regata 100s /88г

Comment

Working...
                              X