Ето как изглежда моят анцунг. Купих го от магазинът за който казах в по - горният пост. Има го и в други разновидности (черен, червен, черно и червено, може само горнище, само долнище, с надписи на крачолите, само с емблема на крачола, с надпис и емблема)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си направим блузи с къс ръкав или суичъри?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеДа, колега, аз имам и горнище и долнище. Има магазин само за якета, шапки, фанелки, елечета, анцузи на бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, като идваш от Кн.Величков след първия светофар от дясно се пада не помна какво пишеше на магазина, ама винаги има 2-3 изложени анцунга на ветрината на някоя марка автомобил. И са много хубави, защотото и надписите и емлемите са продирани а не са лепени. Ценната му е 70 лева(комплекта долнище и горнище по отделно незнам) , ако искаш пиши на лично ти прата снимки да видиш как изглежда.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеТо хубаво, ама това описание за мястото звучи твърде разтегливо, особено предвид факта, че К. Величков реално се влива в Гешов. Дай линк на бгмапс примерно, или по-конкретно описание - при кой светофар, и т.н.
Надявам се вече да сте ме разбралиОбясненията как да стигнеш до определена цел не ми се отдават много
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Този от Габрово щеше да праща специална брошура и цени за клуба но се оказа много несериозен. Имахме дори приказка за облекла по наш дизайн.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеhttp://www.bgmaps.com/link/B86501F9A997871F940B0A3E6559AF76
Надявам се вече да сте ме разбралиОбясненията как да стигнеш до определена цел не ми се отдават много
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеМагазинчето не е ли под един блок или греша?Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеСъщият
Аз лично също съм си купувал една блузка от там и останах доволен.
На Илиенци вече отдавна няма щанд.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеА знае ли някой откъде мога да купя или да поръчам якенце или някакво боди с емблеми на Алфа за малкия? Размера да е някъде за - 0,5 - 1 година...0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеА освен блузките,там дали има сличери,колега?
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеА знае ли някой откъде мога да купя или да поръчам якенце или някакво боди с емблеми на Алфа за малкия? Размера да е някъде за - 0,5 - 1 година...Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеА освен блузките,там дали има сличери,колега?
Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Тази тема е много интересна.
Да зададем въпрос как се пише "сличер", "слуичет" а може би нещо друго.)))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеМога да погледна в ГърцияAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
Comment