Благодаря за бързия отговор.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си направим блузи с къс ръкав или суичъри?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gab Покажи съобщениеСамо за протокола да кажа, че за съжаление магазинът не съществува.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТи де са загуби бе, нещо чая на баба Ратка дан съ прецака.проблематики ме налегнааф и то брат толкова тъпи че думи немам ма то нали знаш обущаря все без обувки оди дейба и заслепяването дейба - изгубих фокус
Comment
-
Щот не консумираш редовно чая на баба Ратка, аз между другото ходим натам и питах за баба Ратка и нейните листенца обаче ма гледаха подозрително и си купих 20/двайсе/ бурканчета сладко от ягоди и 4/четири/ торбички мурсалски чай от баба Ратка, който фсъщност не знам какво е.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от gab Покажи съобщениеСамо за протокола да кажа, че за съжаление магазинът не съществува.Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЙей, оцвъкахте и тая тема, евала...
Всъщност един колега от форума продава кожени шапки с емблемата, та всъщност не е лошо ако има тениски, якета...та темата мое и са е оцвъкана, но не е късно някой да направи, който има възможности де.Та са присетих за тая кожената шапка миналата зима влизам фмола с нея да си пазаря там бира кибапчитъ и некъф ма заяжда че на неговата шапка имало емблемата на ферари....ми извадих му ключовете на алфата, викам, ся ако ти ми извадиш и ключове на ферари ти давам тва дето ми е фджоба/задния/.Е, нямаше ключове на ферари...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Зимата нищо не ми запарва пък и не се мокри....са ма подсети че въпросния колега беше обещал и летни шапки че дан фърля мозък в жегата с тая кожа....ма само обеща и са излагах с няква сламена за пет/пет/ лева купена от сергия по пътя за Перперикон че мноу жега беше.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТука продават много яки кожени шапки, 15 евро парчетоОбаче таа кожа кат ти запари главата, мамата си ебало
Comment
Comment