Тъкмо когато поколенията помнещи безсмъртната фраза "Искам на Марусяяяяя!", от анимационното филмче, започнаха лека полека да се сменят с тези за които Маруся остава непозната (освен може би тяхната приятелка, учителка, съседка, леля.....), хората носещи това име започнаха да си отдъхват, че то няма да бъде асоциирано с тяхната личност. Онези времена обаче не остават незапомнени и Маруся "възкръсна" макар и под малко по-друга форма. Дали това нямя да е повод за още редица поколения наред да използват тази реплика?! Дали се задава нов "ужас" за носещите това име? И така...Марусяяяяя!: http://news.automedia.bg/read/5787.html
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам на Марусяяяяя!
Collapse
X
-
мараша е и на руски оти се изписва само на ингилизки името на това нящу
инжой офишал вебсайт www.marussiaclub.ruНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Абе навсякъде га пише на ханглийски. Де да знам братушките как му викат. Сигурно кенеф'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеДе да знам братушките как му викат. Сигурно кенеф
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениемараша е баба ти на тебе Търтей. Маруся се чете и пише на русского язьiка!
я скифи на официалното вебсайт че само на латинисъ се изписва маНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Мен па ме кефиСигурно ще се движи на природен газ...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениесамо дето е мараша не маруся ама ся подробности
същия кендзев е
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениете руснаците и на Русия сигур казват Раша, за да ти е удобно
@ дете лазурно, аз пък се сетих за една песничка:
"о-о-о о-о-о-ранжево небееето..
о-о-о о-о-о-ранжеви гитааари, оранжево звънят"
Иначе мен колата ме кефи. Малко куц интериор, но все пак като за начало не е толко зле. А в тaзи статия не е споменато, но в една друга четох, че разполага с 320 GB HDD, който да движи цялата електроника. Иначе както е споменал Stoyan Georgiev, "ламбо-зонда-wanna-be". И наистина доста приличаLast edited by detelazurno; d.m.y г., 14:19.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment