If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ей браво ,от www.москвиииич.com ли я изкара тая снимка, че и все запазени , куклички напрао. Иначе по темата ,май малко сме крали от екстериора на ламборгини ,ама айде нали им е за 1-ви път.Все тая, кенеф и толкоз.Тия дето могат да правят спортни коли отдавна ги правят ,за FERRARI става дума предполагам се досетихте
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
тея автомати са за тея дето не им се кара и не ги блазнят автомобилите да си джъткат из града,да си вършат работата,колкото да не е пеш или с автобуса...и да им е лесно не да искарва буталата докато се сетят че колата имала и други скорости
Много точно изрази моето мнение за автоматиците!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Яко, след като Рено въведоха пластмасовите калници, време е за изцяло пластмасова кола. Концепцията е много добра и ако добие масовост занаятът тенекеджия постепенно ще отмре
Изцяло пластмасова кола има от '81 г. - втория автомобил от подписа ми
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Ми ще откажа естествено, аз да не съм за един ден, баси кензефа е това.....сигурно и тоалетна има в него.....и само една чистачка......а е почти зима......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment