Първоначално публикувано от ne0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата мания Facebook
Collapse
X
-
ПО ПРИНЦИП
почваме да играем карти.... няма ме
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе може да прозвучи тъпичко от моя страна, ама за пръв път чувам за туй ниещо и ако ми обясните за що стаа на дума, ша съм много Тенккк юююAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе може да прозвучи тъпичко от моя страна, ама за пръв път чувам за туй ниещо и ако ми обясните за що стаа на дума, ша съм много Тенккк ююю
В общи линии като имаш приятели от всякъде и имаш много време за губене сайтчето е екстра. Аз се бях зарибил преди време яко
Comment
-
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеМалииии вие ма сбъркахте, я дайте сега и линкче и да видим шо се работи у тоя Сайт!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениее аз да питамщото ако е сайт за запознанства да се регистрирам веднага? а? не ме лъжете нали?
не занасяй така хората
ние точно дето сме от най-активните...хихихи
Фейсбука си е перфе! държа под контрол всички бивши и потенциални....
виждам нагледно кой къде е вилнял и си знам после като ме кани дали си заслужава да се включваме
Който не му харесва...просто не го ползва....просто решение!
ако някой не може да се контролира, как и къде да разпределя времето си в нет-а, проблема не в сайтовете, а в организираноста и волята на човека
а за Стоян имам само един поздрав:
Glory Glory Man United !!!!!Last edited by proper; d.m.y г., 01:58.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
"Manchester Utd. 3-0 Chel ..... who ...?"цитирам...той си знае
We'll never die
http://www.youtube.com/watch?v=LG_M0...eature=relatedLast edited by proper; d.m.y г., 02:26.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Имам колеги, които по цял ден са във Facebook-а и са много запалени. Иначе, да удобно е.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
BTW има и една друга песничка
This is how it feels like to be City,this is how it feels to be small,
This is how it feels when your team wins nothing at all
Иначе Фейсбук-а си е зарибявка. Особенно ако работиш в офис и няма с какво друго да си губиш времето. Проблема е, че колкото повече ,,приятели" прибавяш, толкова повече време ти отнема да им обърнеш внимание.Last edited by Neokill; d.m.y г., 09:44.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment