Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортувате ли? Какво, кога и къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KGB
    Първоначално публикувано от brad
    Да не го обръщаме на Чат-канал.Та по темата,не е лошо човек да преглежд от време на време и форумите на Тялото и ББ тим.Макар,че поне 80на сто от пишештите там са пълни лаици,човек може да попадне и понаучи много неща-основно как се започва и най-важното как да се храни човек.
    Разкази ни накратко най-важните неща...особено за храненето
    Той ще ви разкаже,ама дали сте готови да чуете,щото там са едни лишения..не ви е работа....

Comment

колегата колкото и да е запознат не може да даде нищо повече от общите принципи за разделно хранене и тн... всичко останало е специфично
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Темата за спорта е интересна,аз като се замисля,също нищо професионално,но не мога да кажа пък съвсем нищо.Има си спортни изяви от мои страни ,които не са съвсем за пренебрегване.Един от най редовните ми спортове е качване и слизане на всеки 45 мин от 1-вия до 4-тия етаж и обратно.Като от време на време ми се полагат малко по леки упражнения като качване и слизане само до 1-вия етаж (голямото междучасие или свободен),друг редовен спорт е пиене на бира на корем, без препятствия(около 5 упражнения всеки ден) .А иначе горе долу на 6 месеца правя по 100-150 коремни преси за поддържане на самочуствие(че още можем))Та с такива гимнастики си поддържам тонуса,пък и фигурата също

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Ами вижте,то това е най-важната част от всички силови спортове просто защото човек прекарва в залата само час-два,а организма функционира на пълни обороти почти 24.В залата човек само разкъсва мускулите,иначе същинското растене е времето когато организмът си почива.Затова правилното хранене е най-важно,защото във всеки момент в тялото трябва да има необходимото кол-во велтъчини,въглехидрати,вит.,мин.соли и т.н.Защото ако в даден момент,примерно,в организма липстват протеини,то тогава организма ще си ги набави по единствения начин-просто ще разгражда готови мускули.Вижте,разделите за храненето заемат поне половината от материята и затова не може да се обяснява на чак толкова на кратко.От време на време се правя на професор в Тялото под същия ник и мисля,че там е съсредоточена повечето информация и ще е по-лесно за разбиране.Тук все пак е автомобилен форум.Но съм готов да помагам.

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
            Той ще ви разкаже,ама дали сте готови да чуете,щото там са едни лишения..не ви е работа....
            Е да,права си Ноооо всяко усилие си заслужва на 100%.
            Бодибилдинга е начин на живот,материята е необятна.Винаги,на всеки етап от своето развитие имаш какво още да научиш,какво да си пожелаеш,все искаш повече...Тръпката е за цял живот
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Добре то ясно, че си е цяла наука...ама с няколко думи как да се храним...по 3-4пъти горе долу какво...вместо веднъж вечер да се усвиниме...

говоря за здравословно хранене, не да ставаме Арнолд
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аз пък поради спецификата на професията ми постоянно трябва да се поддържам, макар че не изпадам в крайни настроения. Като цяло свръхнапомпаните мачовци хич не ме кефят и изобщо не се блазня дори да приличам на тях. За мен по-важно е да се чувствам добре в тялото си, а не какво ще кажат другите като ме видят подут и озверял от химия. Така че моето спортуване се заключава в общо-поддържащи упражнения, макар и не много редовно
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ми какво да ви кажа,бифш студент в НСА иначе фитнесче всеки ден

Comment

еми аз какво да кажа от 8 месеца не спортувам (имах проблеми със сърцето-прекалено много химия), не мога повече да си стоя вкъщи-свалих 10кг.мускулна маса, но от нова година се почва якото помпане на мускули.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                    Fiat Bravo 1.6 1997
                    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

[quote="KGB"]Добре то ясно, че си е цяла наука...ама с няколко думи как да се храним...по 3-4пъти горе долу какво...вместо веднъж вечер да се усвиниме... Колега моля за извенение,ама аз продължавам да мисля,че само с две-три думи трудно ще стане.Това е интересен сайд и съм сигурен,че ще ви е интересен на всички.http://fitbg.hit.bg/Успех на всички.

Comment

ей

градски, я кажи коя зала държиш, па мое се видиме на кафенце
                        Аз от 1 година не съм барал, така съм се нашишкал, не е истина направо
                        А преди 3-4 години бях ехееее :

Обаче сега КРАЙ!
                        Почвам яко пак Запасил съм се с Universal Animal Stac, предупреждавам колежките далеко от мен, щот съм опасен и налитам

Comment

Ами аз тренирах кам 3 години и половина колоездене и още три съм карал активно. Сега вече единственият спорт, който практикувам е автомобилизъм
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Re: ей

Първоначално публикувано от krasyb
                            градски, я кажи коя зала държиш, па мое се видиме на кафенце
                            Аз от 1 година не съм барал, така съм се нашишкал, не е истина направо
                            А преди 3-4 години бях ехееее :

Обаче сега КРАЙ!
                            Почвам яко пак Запасил съм се с Universal Animal Stac, предупреждавам колежките далеко от мен, щот съм опасен и налитам
                            Къде ти е главата бе пич?

Comment

За

кво ми е глава бе
                              Следвам девиза на Рони "Да превърнем мозъка в мускул!"

Comment

Усещам
                                sigpic
                                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                                X