Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли по-тъпа банка от ОББ ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

присъединявам се към всичко лошо казано за ОББ

а за системата с билетчетата нямам думи. Тя не е за удобство на клиента, напротив - "легален" начин служителите да са си по местата и видимо незаети, но да не можеш да седнеш при тях, без да си видиш номерчето на таблото. Преди 2 седмици станах свидетел на един голям скандал от клиент (който впрочем беше Кирил Маричков). Човекът си изтегли билетче, седна и си почака, като мен и още 3-ма души, но тел. му звънна и явно беше нещо важно, прие обаждането и проведе кратък разговор. През това време явно номерчето му е било изписано на таблото и го е пропуснал. Пита една свободна служителка какво да прави и дали трябва да тегли ново билетче, а тя му отговори, че не - трябва да следи кога ще се освободи гишето, от което са го извикали, когато си е пропуснал реда?!?!?! Той каза, че не е видял - да е видял Казаха му, че такива са правилата и са много заети, а наистина беше очевидно, че има 4 клиента в банката. Той се развика, казвайки иронично как работят в интереса и за удобството на клиентите си и пр., но в крайна сметка си почака още доста.
    Много са зле.
    И аз чаках за едно банкиране повече от седмица да генерират юзър и парола, беше ми спешно. После се оказа, че са забравили да ми издадат сертификат, макар че беше посочено и почаках още седмица
    Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Не се оплаквай....Теглене на пари от деб. карта на Пиреус банк- 3лв. и най-готиното, че и от техен банкомат пак е толкова
      Що за карта е това? Аз не че искам да ги защитавам, дори напротив, тепърва ми предстоят едни разправии с тях, ама 0.30/0.90 и 0.60/0.60 лв е такса теглене от банкомати с карти Маестро и Виза Ел. на Пиреос.
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Дебитна Виза на ОББ - 0.30/1.00 лв - техен/чужд банкомат.
        Онлайн банкиране - безплатно и добре работещо.
        Клона на ОББ в Бизнес Парк София - няма билетчета, няма проблеми в обслужването.

Явно зависи от клона и служителя как се държи с клиента... а таксите за тегления не са толкова различни от тези на другите банки.
        Тия по 3 лв и нагоре да не са за кредитни карти?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
          Що за карта е това? Аз не че искам да ги защитавам, дори напротив, тепърва ми предстоят едни разправии с тях, ама 0.30/0.90 и 0.60/0.60 лв е такса теглене от банкомати с карти Маестро и Виза Ел. на Пиреос.

Маестро е(даже скоро беше станал някакъв фал и ми я блокираха и ходих да си вадя нова това малко преди коледа 10г.)...иии е доста стара и предполагам заради това са такива условията, ама не аз трябва да ги карам да ги преговарям ...защото аз вече си ги "преговорих" с друга банка 0ст. и 30ст....
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Абе щом всички толкова се оплаквате от банките,има дюшеци и буркани за тая работа бе хора.Аз напоследък не съм видял някой да каже нещо хубаво за нещо в тая държава,ма ние сме си такива,само се оплакваме,ма търпиме да ни мачкат.Аз лично отдавна съм ги надживял тези работи,и услуги на банки почти не ползвам.Ще ви разкажа един пресен случай по повод мачкането,оня ден жената ме прати до пазара да купя кисело зеле,отивам аз на сергията дет си я знам,ма жената я нямаше,и се наложи да отида на друга сергия,оная мери 2,250 кг,аз викам а плика и водата няма ли да ги махнеш,оная ми вика-"не,така се продава",и аз и отговорих,"ми продавай си го на някой друг".Малко се отклоних от темата,мисълта ми беше,че като не сте доволни от нещо,па станете и си тръгнете бе,особено при банките не ехич трудно,немога да разбера кво се оплаквате,ма продължавате да ползвате услугите им.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Абе щом всички толкова се оплаквате от банките,има дюшеци и буркани за тая работа бе хора.Аз напоследък не съм видял някой да каже нещо хубаво за нещо в тая държава,ма ние сме си такива,само се оплакваме,ма търпиме да ни мачкат.Аз лично отдавна съм ги надживял тези работи,и услуги на банки почти не ползвам.Ще ви разкажа един пресен случай по повод мачкането,оня ден жената ме прати до пазара да купя кисело зеле,отивам аз на сергията дет си я знам,ма жената я нямаше,и се наложи да отида на друга сергия,оная мери 2,250 кг,аз викам а плика и водата няма ли да ги махнеш,оная ми вика-"не,така се продава",и аз и отговорих,"ми продавай си го на някой друг".Малко се отклоних от темата,мисълта ми беше,че като не сте доволни от нещо,па станете и си тръгнете бе,особено при банките не ехич трудно,немога да разбера кво се оплаквате,ма продължавате да ползвате услугите им.
              не е съвсем така, понякога не е въпрос на избор. От 5 години насам работя на такива места, където не е възможно да си получавам заплатата в кеш, дори не мога да избирам в коя банка да бъде (ест. можеш да кажеш да си сменя работата тогава ).
              Освен това ... имаш ли излишни около 100к да ми услужиш за няколко години
              Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от Tickles Покажи съобщение
                не е съвсем така, понякога не е въпрос на избор. От 5 години насам работя на такива места, където не е възможно да си получавам заплатата в кеш, дори не мога да избирам в коя банка да бъде (ест. можеш да кажеш да си сменя работата тогава ).
                Освен това ... имаш ли излишни около 100к да ми услужиш за няколко години
                Ти какво ще заложиш срещу тия 100 К?

Аз подкрепям Мъри- като не ти харесва ставаш и заминаваш, а и чесно казано да се купуват стоки за по 1000лв на кредит ми се вижда адски тъпо. Не ме разбирайте погрешно, обаче ако не можеш да събереш 1000 лв за телевизор, вземи си от 600 лв и не се изхвърляй.
                Lexus IS200

Comment

Е, не и точно така - защо да не си купя телевизор от 1000лв. на изплащане, като знам, че мога да върна парите за 1 година, а трябва да си купувам телевизор от 500лв., защото имам само толкова в джоба? Или да чакам 6 месеца, да събера още пари....
                  sigpic

Comment

за обб

Преди 3г. ми източиха точно 1500 лв от картата по схемата: Тегля от банкомат тук във Варна, а след 1 минута някой тегли от банкомат в София (по разпечатка сравнихме) при положение че картата е само една и си имам бележка от тегленето...Полицията още не ми е отговорила на жалбата Слава богу 2 месеца след кражбата банката ми върна парите до стотинка, но по същото време ако не се лъжа точно ОББ удържаха на 1 позната изгоряла по същата схема, 300лв задето не си е пазила сигурността на тяхната карта. Оттогава не ползвам карти - не съм усетил да ми липсват нито тук, нито в чужбина, а и съм спестил бая такси "теглене". Никога няма да ползвам карти, да пълня нечии гуши или да ми търси някой пари по телефона. Пари в банки не държа, имам си 2 поговорки - "парен каша духа" и "по-добре аз с Мерцедес, отколкото банката - с два." Който иска, да се радва на обслужване и да се заробва към частни ЮЛ.
                    Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 16:28.
                    Alfa 156 2.0 - ех,
                    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Ти какво ще заложиш срещу тия 100 К?

Аз подкрепям Мъри- като не ти харесва ставаш и заминаваш, а и чесно казано да се купуват стоки за по 1000лв на кредит ми се вижда адски тъпо. Не ме разбирайте погрешно, обаче ако не можеш да събереш 1000 лв за телевизор, вземи си от 600 лв и не се изхвърляй.
                      Батка без лизинги не става,на мен в началото лизинга на 159-ката ми се виждаше песен,ма с времето се замислих за някои неща и си е доста ебано,ма няма как,красотата изисква жертви са казали хората
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                      X