Известие

Collapse
No announcement yet.

Бисери от магазините и сервизите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от virusalfa
    ......" Те тая Крома как връвеше......лелейййй, беше с два коленови вала"
    цитат на шафьор на Опел Кадет Джеси-селска мечта от Благоевграскио квартал Еленово
    Ей това ме закла вече Е вала
    За много малкият 8 цилинров двигател съм го чувал неведнъж, а пък колко пъти е имало чудене как в ърви тази кола като и липсва делкото
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Преди доста време мой познат купи MB - ML 230 на 1 година от Германия и отиваме на следващия ден да го видиме в гаража му с продавача да се хвали и дърпа колата и какво да видиме..... теч на масло............
      следва класическата реплика:

"това да не е талевизар, та да не тече масло"
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Преди няколко дни се измъкваме на задна от един сокак с на един приятел 155-та (2.0 Т.Spark), минаваме покрай някакви "разбирачи", и през отворените прозорци чуваме "гениалното" прозрение: "Ейии, гледай, тая Алфа е туинспарк!"
        Making the rules

Comment

Първоначално публикувано от Norton
          Преди няколко дни се измъкваме на задна от един сокак с на един приятел 155-та (2.0 Т.Spark), минаваме покрай някакви "разбирачи", и през отворените прозорци чуваме "гениалното" прозрение: "Ейии, гледай, тая Алфа е туинспарк!"
          Е па тия са си разбирачи на фона на некои клепари
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Да де, ама ако го нямаше големия лъскав надпис T.SPARK, каква ли щеше да е реакцията?
            Making the rules

Comment

Да де, ама ако го нямаше големия лъскав надпис T.SPARK, каква ли щеше да е реакцията?
              не знам,свикнал съм-всеки майстор по опел смята,че боксера е V-образен,ама аре
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Хита е че и джамбазите са идиоти понякога, виждал съм надпис Twins park в автокъща
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Аз пък съм виждал в обява да пише -продава се Алфа Ромео Турбо Спарк
                  Но наистина T.Spark като абревиатура звучи и изглежда много добре, особено за тези, които не знаят какво означава
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Вчера в КРАФТ ми обясняваха как на моята кола двуцевката се закрепвала допълнително с планка за скоростната кутия .Тя явно за това е толкова пари, защото е чак до задния мост. Другото е като търсех задни накладки: Тази Жулиета е с барабани, нали? И вече са ми извадили едни челюсти да ми ги дават
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Gligan
                      Водих следния спор с младеж завършил ДВГ "Макгахан" на редута-обяснявам му,че на колата му е заминал бендикса на стартера /бмв 325 тд/,а той ми отговаря,че тая кола е с подгряващи свещи и няма стартер След близо половин часов спор младежа ползва жокера "обади се на приятел "/в случая съученик/ и....беше потресен,че колата му има стартер????? И на такива им дават дипломи да ни пипат колите
                      Ти кво нещо против ТТ-то ли имаш?!? И аз съм го завършил де ама още преди да вляза си знаех че колите имат стартер.

На едно приятелче на Голг3 по време на диагностика: От р. вал се чува леко чукане "майстора" установил, че са му задрали буталата в ризите
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Абе не знам за бисерите - ама днес - въпреки че изрично казах в магазина на Алекс Ауто- "Искам оригинални предни накладки за QV - 284 mm диск - ами дадоха ми накладки като за 1,6 и аз им викам като чух цената "Много ефтино - сбъркали сте ги" те ми викат (трима бяха) "това излиза по номер Няма грешка" сега утре им нося оригинална накладка да сравнят с тяхните и да гледат - между другото дали ще искат да ми ги сменят накладки

П.П. Оригиналните са1.4 и 1.6 са на много добра цена

П.П.П Днес вече ми ги смениха - нямаше проблем - доплатих и си взех каквито трябва за 284 мм диск - оригинални в кутия на Алфа,Ланча.фиат с книжка даже- и всече бича с тях ще споделя като имам впечетления че сега нали знаете първите километри
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

колко например
                          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Keffo
                            Първоначално публикувано от Gligan
                            Водих следния спор с младеж завършил ДВГ "Макгахан" на редута-обяснявам му,че на колата му е заминал бендикса на стартера /бмв 325 тд/,а той ми отговаря,че тая кола е с подгряващи свещи и няма стартер След близо половин часов спор младежа ползва жокера "обади се на приятел "/в случая съученик/ и....беше потресен,че колата му има стартер????? И на такива им дават дипломи да ни пипат колите
                            Ти кво нещо против ТТ-то ли имаш?!? И аз съм го завършил де ама още преди да вляза си знаех че колите имат стартер.

На едно приятелче на Голг3 по време на диагностика: От р. вал се чува леко чукане "майстора" установил, че са му задрали буталата в ризите
                            Не бе Кефо,просто се възмущавах колко са олабили нещата /както впрочем навсякъде/ това все пак е повече от елементарно,а въпросния господинчо е завършил,иначе нищо лично
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Ето и един бисер от ТиН в Красно Село в събота.

Купувам си термостат и питам - А имате ли гарнитурка? - Отговор - то не се монтира с гарнитура, а със силикон

Как ли? Като няма канал, а е гладко, като мозък

След 10 секунди - Въпрос имате ли болтове, от тези, които държат задния амортисьор долу?

О оооо, не то по ходовата част болтовете са само закалени!

Comment

Обаче крилатата фраза "То жабарите да си праат макароните , немците шъ си праат колите, па французите....!", направо кърти миФки
                                Тва е специалитет на кварталните майстори, както и на 18 годишните рацери с GOLF 2 /дори с ДВГ 1.4!
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X