Известие

Collapse
No announcement yet.

вижте какво мислят другите за нас и колите ни.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Е аз като си взех пак на старо талянска кочина пак ли спадам в тази категория - на предателите ?
    Че то Алфа/Ланча/Фиат си е все тая.
    Такива като мен са предатели . Доста от форума ме критикуваха, ама не ми пука, защото мен ме кефи (това е най-важното за мен)
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Бате Венци е номер едно!
      Много съжалявам за 155-цата............
      Last edited by robygas; d.m.y г., 18:20.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

тоя от Бургас не го познавам (аз от Бургас като се замисля познавам 2ма 3ма алфисти)

алфа е номер 1

айде давай обаждай се сфинктер
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
          случая не го знам какъв е и затова няма да го коментирам.Ма каква му е грешката на човека , бил е голям фен , писнало му е от счупени алфи и си е взел БМВ. Направил е това което направиха и доста от най-ранните Алфисти в форума , разкараха Алфите и си взеха други коли , примери няма да давам .

Аз примерно никога не съм плюл Алфа самоцелно . Намесвам се само в теми от рода как Алфа била номер едно и други такива смехории
          За мен ФИАТ ТИПО е №1,и искам да ме обориш.
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Е аз като си взех пак на старо талянска кочина пак ли спадам в тази категория - на предателите ?
            Че то Алфа/Ланча/Фиат си е все тая.
            пак не си уцелил...или както казва един колега:
            'мани ги тиа италяски счупилници..'
            (т'ва е по адрес на алфата и една мареа)
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

попрегледах мненията под дадената статия и бих казал, че хората, които са ги писали са "ограничени провинциалисти", както някои наричат тъпите селяни

за пример: на село 3-4 човека си купиха фиат браво- възможно най- изчоканите от !!!горубляне!!!
              естествено, който се е качил му е направило впечатление, че кола на "120-150 хил. км" е с протъркана тапицерия, спукани и скърцащо пластмаси, счупени ограничители на вратата на багажника и други дразнещи проблемчета...
              един пич си беше взел 145 лифт 1.8 TS и тия почнаха да се радват, че имало и хубави талянки...
              обаче след има-няма 2 седмици един от "терикатите" я обърна през таван, колата замина за части и бързо забравиха за хубавите италианки, сега пак ги плюват...
              има и един "софиянец", който си купи къща, оправи си я и си живее там. Та тоя пич караше 166 2.0 и една хонда от тия малките джипчета ( не се сещам модел) и наскоро решил да продаде кораба на символичната цена от 5500 и всички почнаха да коментират какви кошници са, за да струват големи лимозини с фул екстри набор '00-'01 по 5-6 бона...
              ходи му обяснявай после защо предпочиташ италиански коли

Comment

а бе да кажа и моето скромно мнение на неук . Първо ,защо обичам алфа ,на този въпрос отговарям ,защото това бе първата кола ,която купих с мой си пари - 94-5 година алфа 33 1.5 един карбуратор.
                Че не са най добрите коли ,не са ,че не са най здравите ,не са ,но като цена спрямо екстри ,година е ,те тогава наистина е номер едно.
                Лошото е ,че като нова струва колко ново ауди ,но после драстично изостава в цената.. Това е ,българите сме си олигофрени . Евала на англичаните ,те наистина си имат цени за алфа и предпочитания към марката

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ма що се връзвате на глупости не моем ви рАзберем? Голямата част от хората умират да повтарят това, което са чули от някого и си мислят, че така печелят авторитет.
                  А тоя, дето искал само да сипва и да кара, се сещам кой е. При първия ремонт на окачване или смяна на бобина на БМВ-то ще изреве и в техния форум. Човек, който си купува 10-годишна спортна кола и си мисли, че само ще сипва и ще кара, е глупав и с нищо не може да му се помогне. Това е положението.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                    Такива като мен са предатели . Доста от форума ме критикуваха, ама не ми пука, защото мен ме кефи (това е най-важното за мен)
                    А междудругото днес се возих на едно 850 v12 е и тва е най маняшкото бмВ за мен.
                    колата е уникално запазена човекът си я внесе от англия а пък си е и с нормална лява дирекция.маняш
                    ко бмв.много рядко срешано по пътиштата.ше гледам да го снимам ако искаш.
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                      А междудругото днес се возих на едно 850 v12 е и тва е най маняшкото бмВ за мен.
                      колата е уникално запазена човекът си я внесе от англия а пък си е и с нормална лява дирекция.маняш
                      ко бмв.много рядко срешано по пътиштата.ше гледам да го снимам ако искаш.
                      Това е класика! 850 ми е любимото БМВ Другите са 6-та и 7-ма серия
                      Лошото е, че покрай тях възхваляват разни други кошници - 1-ци, 3-ки и т.н.
                      sigpic

Comment

Нека, Нека хората мразят алфа, да не си я купуват ! Нека алфа стане една уникална марка каквато беше преди!Писна ми да гледам пернишки тунинг на 156 и 145 ...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

както викаше милен цветков в неговото предаване-като не ви харесвам не ме гледайте,така се отнася и за хората ,които не харесват италианските коли.като не им харесва даси запазят мнението за себе си да не коментират!аз се чудя защо изобщо им се обръща внимание
                          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Чета и в мен са пораждат мноо смесени чуства.Да псувам ли, да са смея ли незнам.Тва сеедно чета някав форум на голфаджйи ама то и те неса такива коне с капаци.
                            sigpic
                            166 JTD - Ex.
                            164 Super T.S.
                            145 T.S.

Comment

Боли ме х?я за дръгливото мнение на другите!!! Алфа Ромео е колата за мен, на който не му харесва си е негов проблем!!!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                                Боли ме х?я за дръгливото мнение на другите!!! Алфа Ромео е колата за мен, на който не му харесва си е негов проблем!!!
                                мен също.подкрепям
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X