If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
случая не го знам какъв е и затова няма да го коментирам.Ма каква му е грешката на човека , бил е голям фен , писнало му е от счупени алфи и си е взел БМВ. Направил е това което направиха и доста от най-ранните Алфисти в форума , разкараха Алфите и си взеха други коли , примери няма да давам .
Аз примерно никога не съм плюл Алфа самоцелно . Намесвам се само в теми от рода как Алфа била номер едно и други такива смехории
попрегледах мненията под дадената статия и бих казал, че хората, които са ги писали са "ограничени провинциалисти", както някои наричат тъпите селяни
за пример: на село 3-4 човека си купиха фиат браво- възможно най- изчоканите от !!!горубляне!!!
естествено, който се е качил му е направило впечатление, че кола на "120-150 хил. км" е с протъркана тапицерия, спукани и скърцащо пластмаси, счупени ограничители на вратата на багажника и други дразнещи проблемчета...
един пич си беше взел 145 лифт 1.8 TS и тия почнаха да се радват, че имало и хубави талянки...
обаче след има-няма 2 седмици един от "терикатите" я обърна през таван, колата замина за части и бързо забравиха за хубавите италианки, сега пак ги плюват...
има и един "софиянец", който си купи къща, оправи си я и си живее там. Та тоя пич караше 166 2.0 и една хонда от тия малките джипчета ( не се сещам модел) и наскоро решил да продаде кораба на символичната цена от 5500 и всички почнаха да коментират какви кошници са, за да струват големи лимозини с фул екстри набор '00-'01 по 5-6 бона...
ходи му обяснявай после защо предпочиташ италиански коли
а бе да кажа и моето скромно мнение на неук . Първо ,защо обичам алфа ,на този въпрос отговарям ,защото това бе първата кола ,която купих с мой си пари - 94-5 година алфа 33 1.5 един карбуратор.
Че не са най добрите коли ,не са ,че не са най здравите ,не са ,но като цена спрямо екстри ,година е ,те тогава наистина е номер едно.
Лошото е ,че като нова струва колко ново ауди ,но после драстично изостава в цената.. Това е ,българите сме си олигофрени . Евала на англичаните ,те наистина си имат цени за алфа и предпочитания към марката
Ма що се връзвате на глупости не моем ви рАзберем? Голямата част от хората умират да повтарят това, което са чули от някого и си мислят, че така печелят авторитет.
А тоя, дето искал само да сипва и да кара, се сещам кой е. При първия ремонт на окачване или смяна на бобина на БМВ-то ще изреве и в техния форум. Човек, който си купува 10-годишна спортна кола и си мисли, че само ще сипва и ще кара, е глупав и с нищо не може да му се помогне. Това е положението.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Такива като мен са предатели . Доста от форума ме критикуваха, ама не ми пука, защото мен ме кефи (това е най-важното за мен)
А междудругото днес се возих на едно 850 v12 е и тва е най маняшкото бмВ за мен.
колата е уникално запазена човекът си я внесе от англия а пък си е и с нормална лява дирекция.маняш
ко бмв.много рядко срешано по пътиштата.ше гледам да го снимам ако искаш.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
А междудругото днес се возих на едно 850 v12 е и тва е най маняшкото бмВ за мен.
колата е уникално запазена човекът си я внесе от англия а пък си е и с нормална лява дирекция.маняш
ко бмв.много рядко срешано по пътиштата.ше гледам да го снимам ако искаш.
Това е класика! 850 ми е любимото БМВ Другите са 6-та и 7-ма серия
Лошото е, че покрай тях възхваляват разни други кошници - 1-ци, 3-ки и т.н.
Нека, Нека хората мразят алфа, да не си я купуват ! Нека алфа стане една уникална марка каквато беше преди!Писна ми да гледам пернишки тунинг на 156 и 145 ...
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
както викаше милен цветков в неговото предаване-като не ви харесвам не ме гледайте,така се отнася и за хората ,които не харесват италианските коли.като не им харесва даси запазят мнението за себе си да не коментират!аз се чудя защо изобщо им се обръща внимание
Чета и в мен са пораждат мноо смесени чуства.Да псувам ли, да са смея ли незнам.Тва сеедно чета някав форум на голфаджйи ама то и те неса такива коне с капаци.
Comment