Известие

Collapse
No announcement yet.

вижте какво мислят другите за нас и колите ни.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вижте какво мислят другите за нас и колите ни.

Четох коментарите на тоя тест драйв, ужасих се. Кажете си и вие мнението

http://test-drive.automedia.bg/user/285.html
    Alfa Romeo 146, boxer

Даже няма е да отварям адреса--ЩОТО НЕ МИ ПУКА КОЙ КАКВО МИСЛИ!!!!
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Що се занимавате с глупости! Хора всякакви!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Малееее, какви цветни коментари има
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Различни мнения са...Заредих да видя кво е мнението за 145..... И едни за доволни.............Пък повечето коментари са писани от хора които въобще дори не са карали Алфа Ромео.... Ама това е без значение-кой какво мисли....Както каза robygas Не ми пука за чуждото мнение........ За мен АлфаРомео е истината....

ALFA 145 1.6 ТS `97
          & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

ей сега след като прочетох кой какво мисли , ще си го преместя от другата страна.(питието де)

хич не ми и пука кой какво говори. откакто седнах в първата си алфа винаги съм имал и ще имам алфа. в нея съм с две сърца- моето и това на решетката на колата
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Абе що се вързваш на тъпотиите на разни тикви които не са карали нещо различно от немски или японски бангии и никога не са се качвали в италианска кола.Ми нека си живеят в измисления свят , че карат най-качествените или най-модерните или не знам в какво най-най автомобили.Вкусът на хората е различен , но докато има такива тъпанари да плащат повече дори и в пъти за нещо което изобщо обективно не е по-добро ние ще си караме евтино равностойни като качесто и технически показатели , че и по-добри коли с неповторим дизайн и доставящи удоволствие от шофирането за разлика от ония ламаринени безумия които били върха , но от които ти се повръща само като ги видиш.За мен да плащаш луди пари за един измислен имидж си е чиста глупост.Само погледни кой в България кара Мерцедес , БМВ , АУДИ,ФВ , Тойоти и т.н.Мерси , аз не искам да съм като тях.
              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

офф като чета поредните смешници дето не се знае дали даже книжки имат.....ама кво да се прави нека съм балъка Моето Боксьорче от две години само му сипваш бензин и карашмного е калпава не си купуваите такава..хахахахахаха еиии мърлява и смешна държава не за друго ами щото е пълна с мърляви и смешни хора това е истината,селяни...селяни...и всички са разбирковки хахахахаха пък те мърлячите си търсели кола дето кога и сменяш масло няма значение и тем подобни....е нека си карат Опелчетата определено на немърливост повече дъянят
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Ама,що се косите!Гроздето пак е кисело!А на тия,дето са си изразили "компетентното "мнение,бих им казал,ама няма да ме чуят,че Алфа никога не е била за лаици и профани.За мене ,да се принизяваме до умственото равнище на тия експерти е равносилно на съзнателно самоунижение.Както посочи по-горе колегата........!!!Извинявам се за спама!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Ама,що се косите!Гроздето пак е кисело!А на тия,дето са си изразили "компетентното "мнение,бих им казал,ама няма да ме чуят,че Алфа никога не е била за лаици и профани.За мене ,да се принизяваме до умственото равнище на тия експерти е равносилно на съзнателно самоунижение.Както посочи по-горе колегата........!!!Извинявам се за спама!

Много си прав колега просто ми е смешно как има такива хора всеки има вкус и т.н.ама прав си то кво да се повтарят и дъвчат неща говорени казани...
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Относно тоя където казва, че мечока харчи 12, да ама нанайси, карал съм такъв половин година и първо че няма такъв мъртвец като кола, а второ харчи минимум 16-17, а пък да не казвам каква селяния е вече това каране на старите мечки!!! Дай да видят сички колко сме паралии, е да ама като зимах моята на същата цена имаше и S-класа, само че частите й са меко казано по-скъпи, прегряват безпричинно и хиляди други кусури, да не казваме коя година ги спират от пазара, че вече много им дойде на колиците, иначе признавам, че нямаше толкова безопасна кола като нея!!!

Comment

Относно карането , последно като ги смятах ,бяха около25бр. различни - ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,нема такава кола като АЛФА!!!!!!!!!!!!!!!!
                        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                        Автогаз сервиз-
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                          Относно карането , последно като ги смятах ,бяха около25бр. различни - ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,нема такава кола като АЛФА!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Подкрепям!
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

"тоя 16клапановия
                            туинспарк е най големия ташак в тая
                            кола"

е то, това е компетентно мнение, много точно определение за двигател, подчертано с много опит и практика. Как да не се доверим на подобно професионално мнение. Нещо като да сравняваш пъпеш с кокал. Едното е да ти е сладко, а другото става само за кучетата.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Мненията са като задниците-всеки си има
                              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
                              X