Известие

Collapse
No announcement yet.

Таксиджиите .. тея за какви се имат?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво колега, но наистина доста си го изтърпял. А е трябвало наистина да му запишеш номера. Принципно за идиотите каквото и да им направиш винаги ще им е малко.
    Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Emooo Emoooo EEmooo...........

Емо братле много ме хваща ят като ти чета историята , само заради едно! че не съм минал случайно от там. Леле човек как съм се настървил срещу "бакшишите" ти е бедна фантазията! Само си представям кво щеше да стане ако съвсем случайно бя минал от там.
      Тия трябва да ги пребият всичките до един ама не бои , а бои!!! напрао в кома!!!
      Емо братле не си само ти , и не е от вчера и днеска това. КОлко случай съм има с бакшиши ..... безброй!
      Бате искам да направа движение срещу бакшипите!!! най-големите дилари на наркотици и на курви , най - наглите мрусни цигани селяни копелета в света !!! няма закони за тия бее лелеле ще ги избия!!!
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
        Не знам колко съм прав, но призовавам всеки, който стане жертва на заплахи, обиди, физическа разправа и т.н. да звънка на полицията и да не оставя нещата да си отминат просто ей така. В случая:
        -звъня на полицията
        -звъня на таксиметровата компания
        -подавам всякакви жалби, оплаквания и т.н.
        .
        На теория си прав, но така ще се прави ако живеем у нормална държава.....а сега всеки си мисли - ще си губя аз време то да звъня на куки дето ще додат след 2 часа, ще пиша жалби до разни арменски духовници и ще си губя времето - един едноминутен кютек решава проблема по друг начин.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Което ми напомня на:
          http://strangera.com/2007/09/13/%D1%...-%D0%B1%D0%B5/ и http://strangera.com/2007/09/17/%D1%...0%D0%B5%D0%B7/
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Working...
          X