Браво колега, но наистина доста си го изтърпял. А е трябвало наистина да му запишеш номера. Принципно за идиотите каквото и да им направиш винаги ще им е малко.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Таксиджиите .. тея за какви се имат?
Collapse
X
-
Emooo Emoooo EEmooo...........
Емо братле много ме хваща ят като ти чета историята , само заради едно! че не съм минал случайно от там. Леле човек как съм се настървил срещу "бакшишите" ти е бедна фантазията! Само си представям кво щеше да стане ако съвсем случайно бя минал от там.
Тия трябва да ги пребият всичките до един ама не бои , а бои!!! напрао в кома!!!
Емо братле не си само ти , и не е от вчера и днеска това. КОлко случай съм има с бакшиши ..... безброй!
Бате искам да направа движение срещу бакшипите!!! най-големите дилари на наркотици и на курви , най - наглите мрусни цигани селяни копелета в света !!! няма закони за тия бее лелеле ще ги избия!!!ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеНе знам колко съм прав, но призовавам всеки, който стане жертва на заплахи, обиди, физическа разправа и т.н. да звънка на полицията и да не оставя нещата да си отминат просто ей така. В случая:
-звъня на полицията
-звъня на таксиметровата компания
-подавам всякакви жалби, оплаквания и т.н.
."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
Comment