If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а колко мислиш е далаверата на ушавите в България
некви жалки стотина лева?
на секунда?
Изобщо не съм сигурен дали мисля.... за тях!!! А бе мисля.......Правя им колите на половин цена. Далаверата е 2- чифта работни обувки за 15 год. ,и невдигане на телефона при нужда.
В тая връзка със светофарите, онзи ден в Букурещ ми направи впечатление че изобщо не се включваше жълта светлина на светофарите. От червено се прехвърляше направо на зелено, мисля че на всички светофари беше така.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Кофтито е че има 2 вида таймер:
1-Светва жълто като остават около 3-4 секунди и на 0 става червено
2-Жълтото светва след като стане 0 и чак след това червено
Преобладават 2рия тип, тогава не е редно да минаваш на 0сек или по-точно не е в твой интерес!
В тая връзка със светофарите, онзи ден в Букурещ ми направи впечатление че изобщо не се включваше жълта светлина на светофарите. От червено се прехвърляше направо на зелено, мисля че на всички светофари беше така.
Всички светофари в Италия, които аз съм виждал, са така. От червено- зелено. От зелено обаче- много дълго жълто (със сигурност повече от 6 сек.) и после червено. И никакви таймери.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Всички светофари в Италия, които аз съм виждал, са така. От червено- зелено. От зелено обаче- много дълго жълто (със сигурност повече от 6 сек.) и после червено. И никакви таймери.
Така е не само там,а и на много други места.У нас обаче е пълно с капани.Изчислени с математическа точност.Точно от такъв капан сега съм с акт за превишение на скоростта с 24 км/ч.Абе отврат,но ако не постигна друго,поне ще си начешам езика в съда!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Абе това си е поредната простотия в която управниците искат да си докарат някой лев на гърба на данъкоплатците,било то българи,италианци и т.н. Е после как няма да има такива дето искат да минат метър,еле пък в Абсурдистан,дето сме си по природа тарикатлий.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment