Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикери на клубалфаромео?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стикери на клубалфаромео?!?

Здравейте колеги. Първо искам да се извиня, ако темата ми не е в точния подфорум

...та питането ми е:
    Имате ли стикери на клуба, които да лепите по стъклата на колите си?..Питам, защото мой приятел има Алфа 33 и преди няколко дни я изкара от "бокса", та ме помоли да му направя някакъв (някакви), а аз не съм "баш майстора" с Корел, Шоп и тем подобни и ще ми трябва бая време за да се справя Мисълта ми е, ако имате, някой да ме насочи така, че да мога да помогна и на него.

Благодаря предварително!
    Поздрави!

Търтея е твоя човек, или Алф, те имат стикери разни . А тези на клуба са само за членове по принцип. Но с детелинка в бял триъгълник могат да го уредят човека, транспорта до Монтана ще го измислим някакси

Comment

Стикери има 2 вида - един рекламен за задно стъкло - може да се сложи от всеки ентусиаст.
      Вторият вид е само за членове на клуба - триъгълен за страничните прозорци - във форма на Трикольор с детелинка по средата.
      Тези белите триъгълни със зелена детелинка също може да се слагат
      от нон- мемберс.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Точно..интересува ме такъв рекламен за задния прозорец и такива за страничните (които са за ентусиасти - засега)...каквото предложите все ще е добре мисля..Мога ли да ги видя някъде на снимка?..

П.П. Ще му кажа за форума и клуба и ще го накарам да започва да влиза тук (макар и да е по-рядко, защото много пътува извън БГ - a driver ). Винаги може да намери полезна инфо и да се запознае с готини хора (това последното го знам от личен опит)

Поздрави!
        Bratt

Comment

...
          Last edited by pooh; d.m.y г., 13:17.

Comment

10х на всички за мненията и файла...

П.П. намерих го

Поздрави!
            Bratt

Comment

Първоначално публикувано от bratt
              10х на всички за мненията и файла...

П.П. намерих го

Поздрави!
              Bratt
              Ако не те притеснявам можеш ли да миго хвърлиш на kris11 @abv.bg.
              и недей размахва стикера на VW org , че и аз съм там в кюпа с личния Голф 3каТам съм облепен и челно и на задното стъкло. Самолета ми е служебен , но ми падна много на сърцето

Ще го давам да ми се прави стикера. Ако има желаещи Варненци да се обаждат, както и за детелинка
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Темата е доста стара ,но не исках да правя нова.Въпроса ми е как мога да се сдобия с рекламния стикер на клубалфаромео за задния прозорец.Става въпрос за София.Мерси предварително
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

Най-лесно е ще да дойдеш на някоя от срещите на Ал.Невски....
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                    Най-лесно е ще да дойдеш на някоя от срещите на Ал.Невски....
                    Бе то и аз идвам ама незнам от кой да си поискам - че си няма моята алфисима стикерче на задното стъкло! Естествено ще се заплати на направилия ги, то няма нищо безплатно.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

А може ли на следващата среща който има да донесе триъгълен с детелинка 2 броя за мен ? Благодарско!
                      Виж Алфата ...

Comment

а какво стана със стикера за номер??? има ли готов файл някои да пусне.
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ще го давам да ми се прави стикера. Ако има желаещи Варненци да се обаждат, както и за детелинка [/quote]

бих желал за задното стъкло,ако не е късно......

От Варна съм

Comment

Абе, виж човека преди 3 години писъл
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ако доида на срещата в Неделя(30.03.08София) някои ще може ли да ми даде(продаде) стикер за задното стъкло.Щом не може от тези за членовете, поне някакъв които да показва че съм ФЕН!
                              Мерси и поздрави!
                              П.П на ЛС едно писамце!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
                              X