Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикери на клубалфаромео?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз едно не мога да разбере....от години като питам на среща някой иска ли стикере....всички гледат мило и всеки вика аз си имам....после идва форума и всеки нямал, не знаел кой да пита...
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
      аз едно не мога да разбере....от години като питам на среща някой иска ли стикере....всички гледат мило и всеки вика аз си имам....после идва форума и всеки нямал, не знаел кой да пита...
      Някой още не сме идвали на среща ... сори за ама не се сдържах
      Не става само с Алфа, требе и акъл...
      Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
      Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Аз веднага ти казвам че искам!И ако можеш да ми дадеш ще съм много багодарен!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Колеги,някой от Ст. Град или Младост ще може ли да ме почерпи един стикер рекламен за задното стъкло.Плащам естествено за услугата
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

колеги, вчера си поиграх и направих стикера във вид удобен за печат, или по друг начин на Корел Дроу и е в криви...запазих го във версия 9, за да могат да го отворят във всяко рекламно студио. Който иска файлчето да свирка. След това отивате в някое рекламно студио където имат плотер и ви го режат от какъвто цвят фолио искате...бяло, червено синьо...каквото ви е кеф. Не съм го направил и в някакъв конкретен размер, понеже не знам колко е дълъг оригиналния (имам на задното стъкло, но колата сега не ми е под ръка за да го измеря), така, че освен цвета на фолиото засега, ще трябва и да кажете на този който ще го пусне да се реже и в какъв размер го искате(можете да го искате и 2 и 202 см. все тая, графиката няма да се развали)
            Няма да струва повече от левче
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Е що не го качиш тук направо?
              Понеже файловият формат на корела не е раздешен да се качва във форума, просто го преименувай и пиши какво разширение да си сложат колегите като си го свалят
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ето го файлчето на колегата. Мерси за което.
                Просто му махнете .ai и сложете .cdr разширение.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Точно на пдф ли... дето всеки браузер се опитва да го отвори с акробат плъгина...
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Смених го на .ai

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                      Смених го на .ai
                      Ей, супер сте! Много мерси!
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Мерси
                        Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                          Мерси
                          Колега аиде като ходиш да ти правят лепенките, извади още 2 екземпляра за мен.Защото не знам къде да отида да ми ги направят!
                          Ще си ги платя естествено и ще черпя по една бира!

Comment

Ако може взимам 4-ри триъгълни.

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                              Колега аиде като ходиш да ти правят лепенките, извади още 2 екземпляра за мен.Защото не знам къде да отида да ми ги направят!
                              Още не съм намерил къде да отида, но няма проблем... прати тел на ЛС да ти звънна като изкарам
                              Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                                Първоначално публикувано от cassillas
                                Още не съм намерил къде да отида, но няма проблем... прати тел на ЛС да ти звънна като изкарам
                                Имаш ЛС!
                                Поздрави!

Comment

Working...
                                X