[Иди и пални една свещ в църква пък
Известие
Collapse
No announcement yet.
Днес е най-най-най щастливия ми ден ::((
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение...Иначе след всяко лошо идва добро.... поне така разправят
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение... Добре ,че нямам приятелка -сериозна ,вярно да не вземе да ме зареже ...
Майтап, да не вземеш да се връзваш сега166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеЕ то не може всеки ден да трошиш166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеСтефане ти все в некви филми се вкарваш бре(
Поне днес , си направих рафт - същия стъклен и си взех ново огледало
Comment
-
това му викам аз каръщина не като мойто но както каза 1 колега всяко зло за добро (представи си само колко много добро те чака)
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеСтефанеееее, стефане. кво ги правиш тези скорости бре.))
Питай Боби не мен . Сега треа се смени помпата щот от време на време прекъсвала. Апропо ,да знаеш къде точно стои тя и от къде се бърка до нея ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеПитай Боби не мен . Сега треа се смени помпата щот от време на време прекъсвала. Апропо ,да знаеш къде точно стои тя и от къде се бърка до нея ?Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Казано е:
То каръка не е кон да се умори!
Само за протокола!Коя вещица срещна първа днеска?!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНякоя долна ,изтерзана курва ме е проклела сигурно Мариане :(
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment