Братя и сестри,срам ме е!Аз съм се клел преди точно 25 додини,да служа на Родината си и за благото на народа си.Независимо,че тогава бях милиционер.Не си забравих клетвата.То и държавата,бая пари хвърли за нас.Все пак един самоилет спасихме,без да се осереме.нямаше жертви освен тъпите копелета.Сега,обаче като гледам нещата ме хваща срам.Срам,че никой не ни последва и системата е пълна главно с клетвопрестъпници.Мога да го докажа много лесно.Системата на МВР е пълна главно с подлоги и ибрикчии.Не визирам честните ченгета,които си изпълняват дълга,въпреки всичко.С удоволствие мога да ви кажа,че има и такива,но ако ги кажа,ще се получи целувката на Дявола.По просто казано:ще им ебат майката.На някои и буквално останалите ще сзе кефят
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как ни брани родната полиция
Collapse
X
-
Ее, верно ли си бил там като са се усетили по българското яке на един от полицаите?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеhttp://vbox7.com/play:89fb212d ето как ни брани от мутри и тем подобни!седат и гледат.....Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеЕе, верно ли си бил там като са се усетили по българското яке на един от полицаите?166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеhttp://vbox7.com/play:89fb212d ето как ни брани от мутри и тем подобни!седат и гледат.....Ебаси бруталните кадри...
"В България най-евтин е човешкия живот..."Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеТова клипче истина ли е...Лелеееееее а момчето починало ли е? ЕБаси насилиетоЕбаси бруталните кадри...
"В България най-евтин е човешкия живот..."
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениемомчето почина! беше скандинавски турист!! медиите гръмнаха, а хиляди скандинавски турости си отмениха резервациите!
БОКЛУК!
Трябва да го осъдят за умишлено убийство, защото не си мръдна задника, ама грам
После кой ни бил виновен ... ами ние сме страшна измет, ама кога ли ще го осъзнаемsigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщениемомчето почина! беше скандинавски турист!! медиите гръмнаха, а хиляди скандинавски турости си отмениха резервациите!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЕто това е общество!!!!! Ако българите бяха скандинавци, сега тази дискотека щеше да фалира за 1 седмица, защото в знак на подкрепа никой нямаше да стъпи там! В България не само полицайте са помиари, а всички сме такива!
Но това са градове -държави, там властват други правила.
Подобни инциденти стават в цял свят.
Аз преди година бях в Брюксел и посетих там една дискотека, е трябва да ви кажа, че там бяха адски главорези, нашите изглеждат като представители на националния отбор по художествена гимнастика на Китай-мъже.
Държаха се адски невъзпитано, дърпане бутане, искаха ми някакви пари, които не разбрах вход ли са какво са и т.н.
Не мога да приема "всички сме помиари". С подобни определения някак си не върви.
Има Български клубове и дискотеки с адски възпитана и професионална охрана. Няма да ги споменавам, за да не правя реклама. Но аз лично знам поне три такива клуба."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеКадрите от клипчето наистина са ужасни, и то присъстващ полицай там.
Но това са градове -държави, там властват други правила.
Подобни инциденти стават в цял свят.
Аз преди година бях в Брюксел и посетих там една дискотека, е трябва да ви кажа, че там бяха адски главорези, нашите изглеждат като представители на националния отбор по художествена гимнастика на Китай-мъже.
Държаха се адски невъзпитано, дърпане бутане, искаха ми някакви пари, които не разбрах вход ли са какво са и т.н.
Не мога да приема "всички сме помиари". С подобни определения някак си не върви.
Има Български клубове и дискотеки с адски възпитана и професионална охрана. Няма да ги споменавам, за да не правя реклама. Но аз лично знам поне три такива клуба.Lexus IS200
Comment
Comment