Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ни брани родната полиция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Братя и сестри,срам ме е!Аз съм се клел преди точно 25 додини,да служа на Родината си и за благото на народа си.Независимо,че тогава бях милиционер.Не си забравих клетвата.То и държавата,бая пари хвърли за нас.Все пак един самоилет спасихме,без да се осереме.нямаше жертви освен тъпите копелета.Сега,обаче като гледам нещата ме хваща срам.Срам,че никой не ни последва и системата е пълна главно с клетвопрестъпници.Мога да го докажа много лесно.Системата на МВР е пълна главно с подлоги и ибрикчии.Не визирам честните ченгета,които си изпълняват дълга,въпреки всичко.С удоволствие мога да ви кажа,че има и такива,но ако ги кажа,ще се получи целувката на Дявола.По просто казано:ще им ебат майката.На някои и буквално останалите ще сзе кефят
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ее, верно ли си бил там като са се усетили по българското яке на един от полицаите?
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
        http://vbox7.com/play:89fb212d ето как ни брани от мутри и тем подобни!седат и гледат.....
        същите тези охранители са все още на свобода и....на работа!!! един приятел е следовател в Несебър и ходил на тази дискотека (Хелп! името е показателно!) и същия този охранител не що му се репчил и го заплашил: "Не си ли гледал телевизия, тука убиваме хора! Внимавай!" . Ето това вече е върха на наглостта, на виновниците, на полицайте който са пълни безхаберници и на съда, който спазва законите на друга държава май...
        Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
          Ее, верно ли си бил там като са се усетили по българското яке на един от полицаите?
          Това да не е случая с отвлечения самолет, който каца във Варна, уж във Виена (май)?
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
            http://vbox7.com/play:89fb212d ето как ни брани от мутри и тем подобни!седат и гледат.....
            Това клипче истина ли е...Лелеееееее а момчето починало ли е? ЕБаси насилието Ебаси бруталните кадри...

"В България най-евтин е човешкия живот..."
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Да, обаче за сметка на това НСБОП са страшна работа
              Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Това клипче истина ли е...Лелеееееее а момчето починало ли е? ЕБаси насилието Ебаси бруталните кадри...

"В България най-евтин е човешкия живот..."
                момчето е починало на място,доколкото знам от репортажа
                alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

момчето почина! беше скандинавски турист!! медиите гръмнаха, а хиляди скандинавски турости си отмениха резервациите!
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                    момчето почина! беше скандинавски турист!! медиите гръмнаха, а хиляди скандинавски турости си отмениха резервациите!
                    А тоя мърляч с жилетката "Полиция" какво се опитва да направи?
                    БОКЛУК!
                    Трябва да го осъдят за умишлено убийство, защото не си мръдна задника, ама грам
                    После кой ни бил виновен ... ами ние сме страшна измет, ама кога ли ще го осъзнаем
                    sigpic

Comment

чак сега разбирам че това е било в Несебър и то точно в тая дискотека жалко...жалко защото има и хора,които заслужават уважение имам предвит в системата на МВР и като цяло в държавата ни
                      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                      sigpic

Comment

http://vbox7.com/play:1ad6a7dd ето как започва всичко пред въпросната дискотека
                        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Е що па са те били бе колега?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                            Ето това е общество!!!!! Ако българите бяха скандинавци, сега тази дискотека щеше да фалира за 1 седмица, защото в знак на подкрепа никой нямаше да стъпи там! В България не само полицайте са помиари, а всички сме такива!
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Ето това е общество!!!!! Ако българите бяха скандинавци, сега тази дискотека щеше да фалира за 1 седмица, защото в знак на подкрепа никой нямаше да стъпи там! В България не само полицайте са помиари, а всички сме такива!
                              Кадрите от клипчето наистина са ужасни, и то присъстващ полицай там.
                              Но това са градове -държави, там властват други правила.
                              Подобни инциденти стават в цял свят.
                              Аз преди година бях в Брюксел и посетих там една дискотека, е трябва да ви кажа, че там бяха адски главорези, нашите изглеждат като представители на националния отбор по художествена гимнастика на Китай-мъже.
                              Държаха се адски невъзпитано, дърпане бутане, искаха ми някакви пари, които не разбрах вход ли са какво са и т.н.
                              Не мога да приема "всички сме помиари". С подобни определения някак си не върви.
                              Има Български клубове и дискотеки с адски възпитана и професионална охрана. Няма да ги споменавам, за да не правя реклама. Но аз лично знам поне три такива клуба.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                                Кадрите от клипчето наистина са ужасни, и то присъстващ полицай там.
                                Но това са градове -държави, там властват други правила.
                                Подобни инциденти стават в цял свят.
                                Аз преди година бях в Брюксел и посетих там една дискотека, е трябва да ви кажа, че там бяха адски главорези, нашите изглеждат като представители на националния отбор по художествена гимнастика на Китай-мъже.
                                Държаха се адски невъзпитано, дърпане бутане, искаха ми някакви пари, които не разбрах вход ли са какво са и т.н.
                                Не мога да приема "всички сме помиари". С подобни определения някак си не върви.
                                Има Български клубове и дискотеки с адски възпитана и професионална охрана. Няма да ги споменавам, за да не правя реклама. Но аз лично знам поне три такива клуба.
                                Много си прав- има и такива клубове, дори бих казал, че повечето в София (централната част) са такива. Но мръднеш ли малко от центъра на София и става страшно...
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X