Известие

Collapse
No announcement yet.

Тойота - размисли и страсти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Аз класическа Тойота не съм виждал или чувал, ама може и да има
    За мен Supra-та е класика! Иначе имаш право!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
    Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

едната ми врата е изметната от малко по-силно затваряне.. още не съм отишъл да я оправя, ама ми се чини , че като им го кажа и ще ме гледат като объл камък...
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

При ваше желание, ще се опитам да накарам сервиза в Серес да им специални работни дни в Събота за нас от България.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          едната ми врата е изметната от малко по-силно затваряне.. още не съм отишъл да я оправя, ама ми се чини , че като им го кажа и ще ме гледат като объл камък...
          Нека позная... задна дясна?

При мене проблем има в тази и тъй като колата ми така или иначе трябваше да влезе в сервиза, учтиво ги помолих да и обърнат внимание!

Като си взема колата ще пиша дали са премахнали проблема...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
          Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

предна дясня... направо си има луфт около милиметър - отвътре мога да си дръпна вратата малко ....

отвън изглежда наред, но мога да я бутна малко навътре.............

иначе стъкълцето предното ппоскърцва като е студено

а кожата ако не я чиста на 3-4 дена по 20 минути става една черна...... абе ... има си недостатъци колата, хич да не е

ама си я обичам, по-хубава кола от нея няма
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение
              Както и удоволствието от комфорта на Тойота Камри, който няма дори и допирна точка с возията на която и да е Алфа.

Въпреки всичко, което написах досега аз избрах Алфа 159, а не Тойота или Лексус. Вкус...!
              Мисля че не е коректно да сравняваш кола произведена за американският пазар с такава за европейския. Отсам океана топмодела на Тойота е Авензис и познавам доста хора закупили такива коли от ТМ ауто, които не са доволни. RAV 4 все пак е SUV, а тях ги правят малко по-здрави от обикновените коли.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Абе както и да я хвалят тая тояга външния и вид е направо отблсъкващ.Няма друга автомобилна марка с по застрелян дизайнерски отдел.В стремежа си да направят нещо което ще се хареса от максимален брой потребители произвеждат някъкви тенекиени безумия.Едва ли нормален човек имащ и най-малък усет за хармония , пропорция и стил няма да се ужаси от тая предница.Били много качествени и здрави.Бе то и танк Т-34 е здрав ама какво от това.Аз лично никога не бих си купил нещо което не ме кефи като визия пък ако ще да е суперкачествено , а за тая Тойота изобщо не съм сигурен , че е някакъв технически шедьовър-просто кола за мишоци-сива и безлична.
                Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Хмм - не мога да разбера как е възможно това:

http://www.toyota.bg/Images/LANDCRUI...419-742795.pdf

Освен да е печатна грешка?
                  Наживо изглежда по-голямо от ЗИЛ.
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                    Хмм - не мога да разбера как е възможно това:

http://www.toyota.bg/Images/LANDCRUI...419-742795.pdf

Освен да е печатна грешка?
                    Наживо изглежда по-голямо от ЗИЛ.
                    Кое да е печатна грешка? Карал съм го тоя кораб, много си е готин даже. И колкото и да е чудно, е по-маневрен от Алфа 156.

Ето малко снимчици от тестовете на остров Фуертевентура. Тва говедо минава оттам, където и пеша не може да се мине. Онова стръмното място (дето предната гума е във въздуха) е толкова стръмно, че трябва да лазиш - на два крака не може да се мине.

Повече снимки тук

http://s21.photobucket.com/albums/b2...20LandCruiser/
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Всичко супер, но темата отиде на кино...
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        Всичко супер, но темата отиде на кино...
                        Поддържам колегата на 100% - вече няколко дни се събирах да питам дали случайно не сме станали Тойота форум.
                        Как то и да е - неприятно чувство - ако поне се правеха сравнения или там незнам какво, а то всичко е за колко е добра тойотата.
                        Не искам да обидя никого с коментара си, но лично за мен са много важни мненията и коментарите на колегите именно по въпроса - 1,9JTDm. Аз от 93 г. не съм карал кола с дизелов двигател и може да се каже, че всички коментари са важни за мен. в Алфа Ромео е въобще ново откритие за мен-любов, усещания, возможности и т.н.

Моля модератора да очисти темата от тойота коментариите.
                        Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

И какво стана сега???!!! с темата ... pinkо, моля вземи си пак някоя Алфа
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ми че той си има Алфа.
                            А темата ви я разделих че беше станало малко мазало.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              Ми че той си има Алфа.
                              А темата ви я разделих че беше станало малко мазало.
                              Извинявам се ... аз съм фен на Алфа Ромео
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Нека дружно поканим СФИНКСтера в разговора - сигурен съм, че ще бъде забавно..... както винаги

По темата: Смятам, че само и единствено рекламата направи марката "Тойота" толкова нашумяла
                                За мен са безлични и посредствени!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X