Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тойота - размисли и страсти
Collapse
X
-
При ваше желание, ще се опитам да накарам сервиза в Серес да им специални работни дни в Събота за нас от България.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеедната ми врата е изметната от малко по-силно затваряне.. още не съм отишъл да я оправя, ама ми се чини , че като им го кажа и ще ме гледат като объл камък...
При мене проблем има в тази и тъй като колата ми така или иначе трябваше да влезе в сервиза, учтиво ги помолих да и обърнат внимание!
Като си взема колата ще пиша дали са премахнали проблема...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.
Comment
-
предна дясня... направо си има луфт около милиметър - отвътре мога да си дръпна вратата малко ....
отвън изглежда наред, но мога да я бутна малко навътре.............
иначе стъкълцето предното ппоскърцва като е студено
а кожата ако не я чиста на 3-4 дена по 20 минути става една черна...... абе ... има си недостатъци колата, хич да не е
ама си я обичам, по-хубава кола от нея нямаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщениеКакто и удоволствието от комфорта на Тойота Камри, който няма дори и допирна точка с возията на която и да е Алфа.
Въпреки всичко, което написах досега аз избрах Алфа 159, а не Тойота или Лексус. Вкус...!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Абе както и да я хвалят тая тояга външния и вид е направо отблсъкващ.Няма друга автомобилна марка с по застрелян дизайнерски отдел.В стремежа си да направят нещо което ще се хареса от максимален брой потребители произвеждат някъкви тенекиени безумия.Едва ли нормален човек имащ и най-малък усет за хармония , пропорция и стил няма да се ужаси от тая предница.Били много качествени и здрави.Бе то и танк Т-34 е здрав ама какво от това.Аз лично никога не бих си купил нещо което не ме кефи като визия пък ако ще да е суперкачествено , а за тая Тойота изобщо не съм сигурен , че е някакъв технически шедьовър-просто кола за мишоци-сива и безлична.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Хмм - не мога да разбера как е възможно това:
http://www.toyota.bg/Images/LANDCRUI...419-742795.pdf
Освен да е печатна грешка?
Наживо изглежда по-голямо от ЗИЛ.'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеХмм - не мога да разбера как е възможно това:
http://www.toyota.bg/Images/LANDCRUI...419-742795.pdf
Освен да е печатна грешка?
Наживо изглежда по-голямо от ЗИЛ.
Ето малко снимчици от тестовете на остров Фуертевентура. Тва говедо минава оттам, където и пеша не може да се мине. Онова стръмното място (дето предната гума е във въздуха) е толкова стръмно, че трябва да лазиш - на два крака не може да се мине.
Повече снимки тук
http://s21.photobucket.com/albums/b2...20LandCruiser/
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеВсичко супер, но темата отиде на кино...
Как то и да е - неприятно чувство - ако поне се правеха сравнения или там незнам какво, а то всичко е за колко е добра тойотата.
Не искам да обидя никого с коментара си, но лично за мен са много важни мненията и коментарите на колегите именно по въпроса - 1,9JTDm. Аз от 93 г. не съм карал кола с дизелов двигател и може да се каже, че всички коментари са важни за мен. в Алфа Ромео е въобще ново откритие за мен-любов, усещания, возможности и т.н.
Моля модератора да очисти темата от тойота коментариите.Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic
Comment
-
Ми че той си има Алфа.
А темата ви я разделих че беше станало малко мазало.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеМи че той си има Алфа.
А темата ви я разделих че беше станало малко мазало.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment