Известие

Collapse
No announcement yet.

акт?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на 100 % съгласен с колагата, georgyg така си е напълно си прав...колега
    Alfa Romeo 146-1.6 120 ps. 11.1999

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
      Тук съм съгласен ! Айде за жилетката пожарогасителя и триъгълника да решим , че е било на доверие - питал си го и ти е казал , че са в багажника .. ама за прегледа ? Ти дори документите не си погледнал преди да тръгнеш .. това е безотговорно Колкото до полицаите - вярно е , че има такива дето се заяждат , но ако не си в нарушение нищо не могат да ти направят !
      Значи според вас момчета,преди да се кача да карам кола на приятел като ме помоли да му я закарам до някъде (че му взеха книжката) трябва да и правя пълен преглед,сверка на номер на рама сигурно,номер на мотор,я не се излагайте.... Случило се е и не пуснах темата за да ме опреквате като некви тетки я се стегнете
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
        Я ми обясни какво е трябвало да направят при положение, че нямаш нищо освен ГО и документи на колата, та и чак "п*мияри полицаите" я се стегни, като си виновен поне не си го изкарвай на хората, които са си свършили работата. После полицията взимала пари, били идиоти и като си вършат работата пак са виновни.
        КАТО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ СЪС ЗАКОНИТЕ.
        Ти не ми обяснявай какво да правя и не се опитвай да ми наливаш акъл в главата моля ти се Пуснах темата с конкретен въпрос колко струва акта и очаквах конкретен отговор,който получих,абе много знаете вие ако искам ше ги псувам на майка и на баща аман от философи,не съм я пуснал тая тема да ме упреквате!
        Last edited by Abarth; d.m.y г., 14:38.
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
          Ти не ми обяснявай какво да правя и не се опитвай да ми наливаш акъл в главата моля ти се Пуснах темата с конкретен въпрос колко струва акта и очаквах конкретен отговор,който получих,абе много знаете вие ако искам ше ги псувам на майка и на баща аман от философи,не съм я пуснал тая тема да ме упреквате!
          Просто не използвай ЕПИТЕТИ.
          Това е проблема, а не че не трябва да питаш.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Значи според вас момчета,преди да се кача да карам кола на приятел като ме помоли да му я закарам до някъде (че му взеха книжката) трябва да и правя пълен преглед,сверка на номер на рама сигурно,номер на мотор,я не се излагайте.... Случило се е и не пуснах темата за да ме опреквате като некви тетки я се стегнете
            Колега, аз всеки път, като взема кола за тестдрайв (а това е практически всеки уикенд) проверям още там, при получаването на ключовете и документите, дали има всичките тия неща - всички необходими документи (вкл. полица за гражданска отговорност), винетка, аптечка, триъгълник, жилетка.

Защото ако ме спрат и глобят, ще съм си виновен САМО И ЕДИНСТВЕНО АЗ.

Ченгетата изобщо не ги вълнува дали колата е моя, дали е на арменския поп или на американския президент. Отговорност носи този, който е зад волана. Факт.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
              Колега, аз всеки път, като взема кола за тестдрайв (а това е практически всеки уикенд) проверям още там, при получаването на ключовете и документите, дали има всичките тия неща - всички необходими документи (вкл. полица за гражданска отговорност), винетка, аптечка, триъгълник, жилетка.

Ченгетата изобщо не ги вълнува дали колата е моя, дали е на арменския поп или на американския президент. Отговорност носи този, който е зад волана. Факт.
              Това имах предвид и аз , но колегата явно не ме е разбрал
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Случило се е и не пуснах темата за да ме опреквате като некви тетки я се стегнете
                А защо си я пуснал? Всички дружно да псуваме полицаите защото ти не си на кеф , а те са си свършили работата И другото .. останалите със скъпите коли също са обикновени хора , но с по-големи финансови възможности Поставете се на тяхно място - ако имате достатъчно пари , защо да се занимавате с актове и КАТ ..? И от гледна точка на полицаите - Ако трябва да напишеш акт за 20лв , а човека ти каже "ето ти ги на теб 20лв" или дори повече .. не мисля , че някой от тук пишещите би постъпил по друг начин освен да ги вземе - предвид състоянието на държавата ни , огромните ни заплати и това , че всеки гледа да изкара колкото може повече Еми могат - правят го .. ние като не можем веднага почваме да упрекваме и да обиждаме
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                  Просто не използвай ЕПИТЕТИ.
                  Това е проблема, а не че не трябва да питаш.
                  Ами на сърце ми е да ги използвам и ще ги използвам,стига упреци
                  BMW e39 facelift

Comment

Колега друго е,ти с това се занимаваш и си свикнал да ги проверяваш тези работи,аз принципно чужди коли не обичам да карам и ми се случва много рядко,та не съм обърнал внимание мислех,че след като ме вика да му я транспортирам колата си е напълно редовна,пък и е моя бивша кола,а си имаше и аптечка и всичко като беше в мои ръце...няма значение де,все пак писах в акта,че автомобила не е мой и не съм бил уведомен,че ги няма тези работи,но това няма да помогне,та ше си го платя като поп
                    BMW e39 facelift

Comment

А защо си я пуснал? Всички дружно да псуваме полицаите защото ти не си на кеф , а те са си свършили работата И другото .. останалите със скъпите коли също са обикновени хора , но с по-големи финансови възможности Поставете се на тяхно място - ако имате достатъчно пари , защо да се занимавате с актове и КАТ ..? И от гледна точка на полицаите - Ако трябва да напишеш акт за 20лв , а човека ти каже "ето ти ги на теб 20лв" или дори повече .. не мисля , че някой от тук пишещите би постъпил по друг начин освен да ги вземе - предвид състоянието на държавата ни , огромните ни заплати и това , че всеки гледа да изкара колкото може повече Еми могат - правят го .. ние като не можем веднага почваме да упрекваме и да обиждаме
                      Просто исках да разбера колко пари да си приготвя горе долу за акта професоре
                      BMW e39 facelift

Comment

Мисля че осведомих колегата до колкото можах Нормално е да сме недоволни когато сме потърпевши макар и понякога да не сме прави А относто това с плащането на място много много удобно и лесно решение и аз го практикувам ама го има варианта че корупцията е една от причините за състоянието на БГ в момента
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

За тва говорим щом за тях - хората с големи финансови възможности може начи и за нас трябва да може....
                          Противоречиш си малко
                          И кво стана в случая актове се пишат само на хората със средни доходи... тва не трябва да е така ... или всички под общия знаменател с актове или всички да минават с почерпка ... независимо от финансовото състояние - 1% от стойността на МПС-то ми се вижда добър бонус за полицаите ...

Comment

Е да де, ама ти взимаш колата от някаква фирма да речем, от някакви дето не са ти никакви, а в случая той я взима от някакъв доколкото разбрах приятел, аз лично също никога не бих взел ся да му правя проверка, ама ся ти имаш ли триъгълник, аптечка, къф му е грайфера или не.....
                            Е ся верно че при мен случая е друг но.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И пак, не полицаите, а приятелят е виновен, дори и така да го погледнем.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Като взимаш кола ако ще не от приятел, а от баща или брат, ти си носиш отговорността.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X