Известие

Collapse
No announcement yet.

акт?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• акт?

Току що тия п*мияри полицаите ми написаха акт за без аптечка,пожарогасител,желетка,триъгълник и за без преглед,че карах колата на 1 приятел,кажете колко парички са тия актове
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

20лв е АКТ-а ЗА БЕЗ
    - аптечка
    - триъгълник
    - свето-отразителна жилетка
    - пожарогасител

За прегледа доколкото разбрах е 50лв ама май има някаква врътка че ако не е твоя колата е по малко ама не съм сигурен Това е инфо от google Искренно ти съчувствам защото и аз съм от тия каръци който редовно получават какви ли не актове
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
      Току що тия п*мияри полицаите ми написаха акт за без аптечка,пожарогасител,желетка,триъгълник и за без преглед,че карах колата на 1 приятел,кажете колко парички са тия актове
      Можеш да пробваш да искаш прогласяване на нищожност ако има някакво съществено формално нарушение.
      Ама толкоз ли е сложно да си ги купиш тия работи бе, мама му стара?!?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Можеш да пробваш да искаш прогласяване на нищожност ако има някакво съществено формално нарушение.
        Ама толкоз ли е сложно да си ги купиш тия работи бе, мама му стара?!?
        карал е чужда кола бе, не можеш ли да четеш.....
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          карал е чужда кола бе, не можеш ли да четеш.....
          Дръж се прилично!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Дръж се прилично!
            Tи па стига се прави на майка Тереза и Ристо Моралисто. Човека пита колко е акт-а и следва да му се отговори едиколкоси. Всички теми са 99% алабала и 1% отговори вече.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Ейй един път да си свършат работата и веднага п*мияри... тц тц
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

..

Колега, мисля че не е редно да обиждаш така хората за това че са си свършили работата,все пак ти си закононарушителя не те...поне в твоя случай..
                Alfa Romeo 146-1.6 120 ps. 11.1999

Comment

Вие големи моралисти излязохте бе Това си е лично мое мнение и никога няма да се промени,дори познат полицай не искам да имам Пък и не знаех,че момчето ги няма тия шукарии,ама ония пуяци се дуят и се правят на господ,да пишат колкото си искат...
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

То това се проверява преди да тръгнеш, ама както и да е. Ще си понесеш наказанието, т.е. всичко нормално.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                      То това се проверява преди да тръгнеш, ама както и да е. Ще си понесеш наказанието, т.е. всичко нормално.
                      Тук съм съгласен ! Айде за жилетката пожарогасителя и триъгълника да решим , че е било на доверие - питал си го и ти е казал , че са в багажника .. ама за прегледа ? Ти дори документите не си погледнал преди да тръгнеш .. това е безотговорно Колкото до полицаите - вярно е , че има такива дето се заяждат , но ако не си в нарушение нищо не могат да ти направят !
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                        20лв е АКТ-а ЗА БЕЗ
                        - аптечка
                        - триъгълник
                        - свето-отразителна жилетка
                        - пожарогасител

За прегледа доколкото разбрах е 50лв
                        Една позната която работи в КАТ ми каза абсолютно същото
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

.

понеже е криза и фирмата ни е закъсала и нямаха пари и нямаха време,и нямаха незнам си още какво за аптечка,пожаро..,и пр.карах служебната кола без тия неща.и ... в софето ела тука,имаш ли това онова ,не.и акт.ама колата не е моя,няма значение,акт. на мен ми взеха талона.сега чакам да ми излезе акта и да го връча на шефа,и между другото вече имам проблемните комплекти за спешна помощ,но...не са ми виновни полицаите,просто поредната българска работа,трябваше да ме изчаткат с едно актче и да се земат у ръце.на мен ми остава само ядове да бера.
                          ако е 20 лв.

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
                            Я ми обясни какво е трябвало да направят при положение, че нямаш нищо освен ГО и документи на колата, та и чак "п*мияри полицаите" я се стегни, като си виновен поне не си го изкарвай на хората, които са си свършили работата. После полицията взимала пари, били идиоти и като си вършат работата пак са виновни.
                            КАТО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ СЪС ЗАКОНИТЕ.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Тва стана като една моя стара тема за превишена скорост како и да е . . .
                              не можа ли да им бутнеш някоя жълтица
                              И С право ги наричаш п*миари... законите за едни важат за други не . . . Ако беше с кола за 150 000лв дори нямаше да е спрат или евентуално щаха да ти дръпат палката за да получат педесетолевка...
                              Живеяна бул. България и точно пред нас постоянно има патрулка с радар късно вечер, колко пъти са ме изпреварвали рзани джипове със среднаскорост окло 130+ - единственото нещо което прави полицая е да отиде дошофьорската врата и да си тръгне.... след като на тях не пишат актове защо нас обикновените хора трябва да ни глобяват и за най малкото провинение???
                              Айде можете да започнетеи мен данападате .....

Comment

Working...
                              X