Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа срещу ауди 90

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

като шофьор съм луд ама само със служебната!там си позволявам доста щото има кой да я подържа,с алфата съм дърпал фиат браво и веднъж бмв 318!
    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

.. все пак алфата е двувалка и е доста по лека ....

e как пък реши ,че алфата е ДОСТА ПО-ЛЕКА , като разликата е 10-20 кила макс ?? По горе беше писал някой ,теглот она аудито -1150 кила .

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        .. все пак алфата е двувалка и е доста по лека ....

e как пък реши ,че алфата е ДОСТА ПО-ЛЕКА , като разликата е 10-20 кила макс ?? По горе беше писал някой ,теглот она аудито -1150 кила .
        По скоро бих се съгласил аудито да е 1750 ама 1150 малко не реално ми се вижда Една обикновена VWДжета от 86г 1.6 дизел тежи 1700кг (един познат имаше такава трошка и се водеше че тежи толкова)
        Друг е въпроса ако оня си е правил разни шмекерии оелекотявания и подобни ... ако си е с оригиналния двигател и купе без нщо да е преправяно, алфата му отнася първите 100м повече от сигурен съм
        Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 16:03.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          Искай му на 100 метра и му вземай парите ...
          Със същия двигател съм пусках се с астра GSI 2.0 16V 150 коя като сложих 3та ме дръпна т.е. след 100км/ч...
          Абе нз зависи и колко си луд .... пусках се на летящ със мерцедес 124ка 136 коня размазах го и него ... С голф 4 и кайен турбо се пусках с кайена тръгнахме заедно след малко вече беше излетял някъде а голфа си остана задна линия ...
          Имам братовчед който организира подобни мероприятия ... неговия човек е със форд фиеста XR3 но е малко турбинирана ... там залозите стартират от 300лв нагоре и засега няма загуба , но се пържат на 100 и на 200 м просто по малките коли на къси разстояния са по силни
          А попринцип на къса отсечка дректно на аудито му режеш ушите... все пак алфата е двувалка и е доста по лека ....
          Аз имам един познат с омега 95година 136 коня и съм му навит ключ за ключ ама той нещо се дърпа :d
          Абе колега ти се базикаш с твоя приятел, тука правихме съпоставка на Алфа 145 1.6 боксер 104коня май и такава омега, на 800метра беше дръпката и омегата беше със 50-60м. назад, така че ти просто искаш да земеш колата на твоя приятел, а не да се дърпате

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            Абе колега ти се базикаш с твоя приятел, тука правихме съпоставка на Алфа 145 1.6 боксер 104коня май и такава омега, на 800метра беше дръпката и омегата беше със 50-60м. назад, така че ти просто искаш да земеш колата на твоя приятел, а не да се дърпате
            Попринцип и тва е вярно ... кара ми се 156 Чак приятел не мога да го нарека но бив съученик става ...
            Ама той понеже много си вярва че е бърза омегата все пак е с 16 коня повече от мойта ... и аз затва му предлагам ключ за ключ ама като чу тва ключ за ключ нещо взе да размисля и започна да ми говори че алфа не му трябва ...

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
              тея аудита съм карал такова за 10 дена 136 коня което е, пълна скръб, на ускорение го няма , но иначе си пълни километража. А ако е 2.3, те това вече е голем дзвер, мнооо бяга!
              Xtreme незнам как го наказа ти тва 2.3 170 коня!тя верно лачена твойто Алфа ама чак пък толкова!
              ЗДР. Не беше 170коня,а 136 мисля10 клапановия.че даже и път му дадох,ама дори изостана той.
              Ама като гледам моята колко е лачена,та чак е влачена.
              Поздрави колега.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Мен ко питаш,що си чупите колите ама айде.
                Ако все пак ще се дръпкате изкарай си всичко възможно от колата и багажника,сложи хубав бензин(може и с добавка за подобряване на октановото число),виж си гумите(да нямаш някоя по-мека от другите),и преди да се дръпнете превърти малко гуми да загреят(направи се малко на "гъзар" , както знаем загрятата гума има много по-добро сцепление от незагрята).Ми това е,успех и пиши кво е станало.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

пробвай но не забравяй че е стара кола и магарии всякакви.2006г се погнахме с 1 б4 бях с пежака 121коня,не зная колко беше аудито.от шел след шумен посока варна го грабнах до входа на варна го водех за носа не знам с къв акъл това са около 60км ,но като влязох по пътя за аксаково и издуха гарнитура на главата.в следствие-глава,гарнитура,болтове за глава и ремонт ми излезе по-скъпо от почивката на която бях тръгнал.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                    Попринцип и тва е вярно ... кара ми се 156 Чак приятел не мога да го нарека но бив съученик става ...
                    Ама той понеже много си вярва че е бърза омегата все пак е с 16 коня повече от мойта ... и аз затва му предлагам ключ за ключ ама като чу тва ключ за ключ нещо взе да размисля и започна да ми говори че алфа не му трябва ...
                    Това да не беше предизвикателство за дръпка , аз съм готов за дръпки когато кажете, така че няма да се дърпам, може би само няма да съм навит ключ за ключ!!!

Comment

"2006г се погнахме с 1 б4 бях с пежака 121коня"
                      Колега ти обърна ли внимание на оборотомера си през това време,как няма да го здухаш пожото за толкоз км? Аз преди имах ауди80/1.8/90кс и на 4000об/мин се движех със 180км/ч,на старта умряла работа но после търпи на гонене,пък и какво да и стане като се вдижи с такива обороти,горе долу нормални според мен.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Днес по обед отнесох едно такова ауди с дизела
                        И то бая го отнесох
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                          Това да не беше предизвикателство за дръпка , аз съм готов за дръпки когато кажете, така че няма да се дърпам, може би само няма да съм навит ключ за ключ!!!
                          Ооо не колега веднъж се закачихме аз един колега с животно като твоето ама бордо и един със БМВ от новите 530... е щяха да ми изкочат буталата и пак не мога да ги догоня а и аз си имам един страх от високите скорости ... ама айде да не го споменавам че пак ще ми се карат поулегналите колеги
                          Със теб съм навит при условие че няма да слагаш повече от 2ра и ако се дърпаме при тва положение на 400м тогава имам шансове ...
                          А с изречението кара ми се 156 имах в предвид че като му взема омегата + мойта =156 Нещо пак се размечтах ....

Comment

Като се докопаш до по-мощна кола и ще ти се оправи страха от високото .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                              Като се докопаш до по-мощна кола и ще ти се оправи страха от високото .
                              Напротив тогава ще се засили ... аз имах и тема как ме хванаха със 150 на бул .България, едвам спасих книжката и от тогава винаги като по засиля малко повече и ми се свива стомаха и разхода ми падна доста
                              За момента 120те кончета са ми добре ...

Comment

Брат ми има Ауди Б4 купе 2.0 16v 136кс. и мога да ти кажа че върви много повече от 1.6 ТС без нищо да му е пипано.Но ако много държите да се дърпате да го правите така че да е безопасно за другите.

И аз веднъж дръпнах едно Порше ама то май не разбра че се дърпаме.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
                                X