Известие

Collapse
No announcement yet.

Края на едини хубави дни.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    Нещо си зе заиграла с колегата на съседната седалка
    Хахах-добре,че ме развеселявате....че ми се реве......сега ще е ходене по мъкитеееее с тея застрахователи........направо не ми се мислиии,а майстора който ще ми я прави е на 150 км. от тук...... Ама като си я обичам кво да я правя....

Другия път,ще знам........ 4 бр.зимни гуми и бавноооооооо.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Всичко става за миг .... Но се случва важното е да няма големи поразии за машини части има ,за хора няма ...
      Междодругото и аз минавах около тоя път днес (снощи бяхме в няква вила пернишко така и не запомних името на селото ) сутринта рано към 9-10 се прибирахме ама все още бях неадекватен (не че са ми е много адекватно не съм спал от 2 дена ) и ме возеха но си беше гаден пътя мокър и превали престане пак превали ....
      ....Ужас ... Абе добре че сте живи и здрави !!!

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
        Важното е че сте здрави. Дано да имаш каско. Виж дали ще се оправя, ако не - за части и зимаи друга
        Имам каско и вуйчо ми е майстор и той ще ми я вземе и ще ми я прави....пратих му снимкииии каза че отдолу не се знае кое е читаво и кое не,но като я гледа ще я оправи.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Добре че си жива и здрава! Спомни си колко пъти ти казвах че много ти тежи крака и трябва по-леко.......

155 2.5 V6
          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщение
            Поука ще си имаш.Иначе радвай се,че нищо ви няма не е шега тая работа...

Радвам се,че сте добре.Колата е купчина ламарина но све пак си я обичаме колкото и да не ни бърка не е така точно.
            Но пред човешкото здраве,остава на заден план.
            Те това е - живи и здрави напролет пак в алфа

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

просто феноменално си сгънала джантата ... и не се притеснявай, всичко се случва ... аквапланинг+завой си е кофти тръпка и доста по-добри шофери от нас са се пребивали в такива условия ... да не ти показвам снимки как събрах половин булевард ...
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

И аз съм се въртял само с две зимни гуми. Дано го прочетат и други хора от форма и да не си правят илюзия, че ще минат метър.
                Щом сте се разминали само с уплаха, значи всичко е ОК.
                Ако държиш на 145-цата - цените доста паднаха, така че не е голяма загубата. Ще имаш и резервни части
                146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                  просто феноменално си сгънала джантата ... и не се притеснявай, всичко се случва ... аквапланинг+завой си е кофти тръпка и доста по-добри шофери от нас са се пребивали в такива условия ... да не ти показвам снимки как събрах половин булевард ...
                  е как няма да я згъне като с гумата беше отскубнала колче на мантинелата
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ами всяко зло за добро дето се вика, живи и здрави, опит в повече, за да няма такива случки в бъдеще.Иначе според мен не е от зимните гуми, както си го описваш може и с летни да е било още по добре, а и с четири зимни да си била пак няма гаранция.Вода и лед си става пързалка.Бързо оправяне на колата
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Малейй кофти случка. Съжелявам за колицата ,но на всеки може да се случи особенно в тая пътна обстановка.
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic
                      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ей,много неприятно,но важното е,че на вас нищо ви няма!
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Това е поредното доказателство че в кофти време трябва да се кара по-полека и по-внимателно,и винаги с 1-но на ум.А иначе на колежката мога да пожелая да не изпада почеве в такива ситуаций, и все пак да опита да извади някаква поука за себе си от тази ситуация.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Оооо поуката си я имам вече....
                            Като не мога да плувам да не се събличам....И като не мога да карам да не се прааа на състезател и то на лед.......
                            Ам поне живот и здраве да я оправя няма да я ръчкам толкова........

Ам най-важното e че сме добре...

ALFA 145 1.6 ТS `97
                            & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

една бутилка един кекс ши са успокоиш

важното е да че вие сте добре, колата е буца желязо
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

иди да ти леят куршум,бабешко е но помага.а за возилото...ехх колега,то на пук на сиромашията бг и тез кахъри са като магия.щом си жив и здрав ще караш пак и ще знаеш че и през лятото трябват зимни гуми като вали град.

Comment

Working...
                                X