Известие

Collapse
No announcement yet.

Края на едини хубави дни.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тва винаги води до по-голям опит особенно когато всичко приключи както в вашия случай без жертви аламарината си е ламарина нищо че е на любимата кола ще стане пак на шофьора ще му е обица на ухото
    радвам се че сте добре е малко натъртени но добре
    Алфист от 1982година до сега

Comment

Това може да се случи на всеки, не се обвинявай за нищо.
      Щом сте добре, всичко е ок.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Важното е, че вие сте добре
        А хубавите дни... пак ще ги има.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Краят на едни хубави дни, за сметка на началото на други.. Извадили сте късмет най- вече, че някой тир отзад не ви е засилил. Но със 120 при градушка , ти си знаеш най- добре, но и с 6 зимни гуми да беше резултатът щеше да е същия.

А иначе- НЕ ПЕСТЕТЕ ОТ ГУМИ- веднъж да ви спасят живота са се изплатили всички комплекти, които купувате! Ако ще пестите, пестете от скоростта- хем по- малко харчи, хем по- безопастно!
          Lexus IS200

Comment

момиче..

радвайте се, че сте живи.
            майната му на всичко останало..

горе главата
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Много неприятно, но важното е, че сте добре колата ще се оправи. Горе главата колежке, знам,че е неприятно, защото съм имал подобен инцидент. И аз се завъртях на лед миналата зима и малко поомачках ламарините, но положението не беше много зле и след две седмици колата беше отново в движение.
              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                Колежке, да не ти пука............Сега ще си я направиш по - добре. Ще си смениш носача, каренце......и готово, къде ти е застраховката, ако трябва да съдействаме??? Успех!!! Надявам се тези снимки да те накарат да се замислиш............и да си кажеш, не ми пука, важното е, че съм добре!!! Това първата ми уникална кола, подарих я на сестрами и...............Пътя София - Пасарел...........един ТИР я засече, заслепи, през ноща и мантинели, дерета............ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.........Сестра ми и тя се отърва с шина на вратлето за един месец........

Tц тц......Ужас....Да сме живи и здрави пък-другото се прави....
                Ами колега аз съм към Generali огледа ще ми е в сряда сутринта.И тоя пич иска да съм му я вдигнала на друпчета....обясних му че съм сама в Перник-гаджето го няма и няма кой да ми я вдигне...Мн съм ядосана държа се супер грубо.Ще видя в сряда ква ще е оценката......
                Абе хубави дни ще има след доста време като гледам...само ядове...
                Абе да сме живи и здрави пък с повече късмет и по малко ядове ще се наредят нещата....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                  Tц тц......Ужас....Да сме живи и здрави пък-другото се прави....
                  Ами колега аз съм към Generali огледа ще ми е в сряда сутринта.И тоя пич иска да съм му я вдигнала на друпчета....обясних му че съм сама в Перник-гаджето го няма и няма кой да ми я вдигне...Мн съм ядосана държа се супер грубо.Ще видя в сряда ква ще е оценката......
                  Абе хубави дни ще има след доста време като гледам...само ядове...
                  Абе да сме живи и здрави пък с повече късмет и по малко ядове ще се наредят нещата....
                  "Т"рупчета Пебълс!Па и гаджето скоро ше си доиде от Плевен за да
                  ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

еее аре да е без бой...аз ще помагам квото трябва,щея вдигнем утре колата несе притеснявайте.па кат се опраии доста бири тряя да испиеме заедно някъде
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      еее аре да е без бой...аз ще помагам квото трябва,щея вдигнем утре колата несе притеснявайте.па кат се опраии доста бири тряя да испиеме заедно някъде
                      Ха ха.Само кажи.На 15.02 може по некоя.
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Оооо ще се пие естевено-трябва да я осветим.... за да няма други издънкииии..........

ALFA 145 1.6 ТS `97
                        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                          Оооо ще се пие естевено-трябва да я осветим.... за да няма други издънкииии..........
                          ееммм аз кво да кажа тряяя да умра от пиене тогава!и накрая така и 6те станеее!
                          0892 488 330-Теодор
                          Alfa Romeo 145 3.0 24V
                          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Явно не си в мн. голям шок - това е хубаво.И запомни, че не е страшно ,че правиш грешки - страшно е , ако не се учиш от тях.Да си жива и здрава.Както в новата рекламата на м-тел изписват на фона на мадама, която се обяснява по телефона , а до нея колата й, ударила се челно в дърво - това е твоят втори живот.
                            Click image for larger version

Name:	secondlife.JPG
Views:	1
Size:	33.2 Килобайта
ID:	2252343
                            Last edited by sen7; d.m.y г., 22:32.
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
                              Ха ха.Само кажи.На 15.02 може по некоя.
                              е айде щесе доразберем щот тия почивни дни имам много задължения

Comment

айде колата от вчера е на трупчета па в понеделник ще падне едно пиенеееееее олелееее

Comment

Working...
                                X