Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ще направите за любимата/мия на Св. Валентин
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеОтиваме в едно селце в Дряновско и там ще лудеем по повод св. Трифон, по повод св. Вальо само ще си разменяме подаръци.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениене ги глезете ,никнат им рога и имат способа да топят портфейли ,и да те карат да си мислеш че ,думата богатство е само в приказките за доналд дък.
Те рогата на нас никнат, на жените само ушите им растат
Comment
-
Първоначално публикувано от Svetlyo Покажи съобщениеаве темата е безсмислена! Прочетох сичко, натъжх се .. без да знам за какво ... изпразних си едносекторния портфейл тип "касичка" .... и ...... оставям на вас... добри сте
Всеки приема по различен начин този празник.
Мен едни неща ме правят щастлива, теб други и т.н.
Съвсем нормално е
Затова пожелавам на всички празнуващи или не много приятни емоцииsigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеМежду другото "Св. Валентин" га чели беше вчера
Аз ше праим бой, е*анье, стригАнье под мишниците и фрЪганье у дуваро....
П.П.
Нищо нема праим, щото имам прекалено много любими и не знам от къде да започна"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЯзе не съм путкопоклоник.....и ще всема да се напия
..а после
СПАНИЕ.ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеопааа
кЪк я напраитЪ таз сметкЪ безЪ крЪчмаринЪ“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеще отида при нея с нежни стъпки,ще я погаля по косата,ще се наведа до ушенцето и и ,ще изкрещя силно-КРИЗАААААА.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеРомантична вечеря в къщи на свещи с бутилка вино...
По хубав подарък от това да си с любимия мисля, че няма......
14.02 е празника на любовта към виното..... 2 в 1Много правилно! И по-умно от блъскане в някаква кръчма, в която можеш всеки ден да отидеш.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment