Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с компютъра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с компютъра

Здравейте,на всички.Проблемът е следния :

От доста време компютъра не иска да се включи в смисъл включвам го,зарежда показва се дектоп-а и до там.За да мога да го подкарам трябва да направя следната процедура :
    Ctrl+Alt+Delete -> Shut Down -> Log off .След това давам да се Log on-не в акаунта.И всичко е наред.Беше бавен,муден и т.н.Преинсталирах го днес и от там започнаха проблемите :

1.Не ми всети зелената лампичка на монитора,при положение,че е включен.
    2.Не мога да си сменя MHz ,на монитора,свикнал съм на 60 сега е 75,ако реша да ги смена се рестартира и промяна НЯМА.
    Казах си какво пък толкова 1 лампичка и едни MHz ще свикна,НО винаги има едно гадно НО.
    Реших да пробвам ЦС дали тръгва,НФС дали тръгва и о чудо НЕ ТРЪГВАТ а напротив компютъра се ресва.
    Пробвах 1-во с ЦС-а,ресна се,но въпреки всичко компютъра работеше нормално и това прежалих и без това играя 1-2 пъти седмично.Пробвах НФС пак се ресна,и това не беше склонно да ме изнерви.
    Изнервянето дойде,когато компютъра се включи и проблема с включването,който по горе обясних НАНОВО :
    Ctrl+Alt+Delete -> Shut Down -> Log off .След рестарта ми се показа следния прозорец . (на снимката по-надоло)
    И последния поне засега проблем е,че след всеки рестар на компа уоупейпъра е я наполовина,я една лентичка :X
    Хора,моля дайде съвет какво да го правя,вече.Благодаря ви предварително на всички,които ми помогнете
    Attached Files
    Last edited by diapper; d.m.y г., 20:29.
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Колега, направи си формат на целия хард диск и тогава преинсталирай отново, гаранция, че ще се оправи, освен ако не е проблема в софтуера, който инсталираш!!! Кофти е, ама е най-лесно и бързо, иначе сега ще проверя за грешката която ти излиза и ще пиша ако намеря какво е!!!

Comment

Аз лесно ше бия формат на целия диск,ама нали се сещаш,че всички песни,картинки,снимки,програми,филми всичко ше отиде по дяволите. :X
      sigpic

Comment

Колко дяла имаш и на кой дял е инсталиран уиндоуса? Попринцип се прави дял на който се слага уин-а за да не се губи ценна информация, като снимки и музика при преинсталация, защото се съхраняват на другите дялове.
        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

На 2 дяла е /:C и /: D само шибания уиндолс е в Ц-то,но мисълта ми беше да се изчисти целия и Ц и Д ама нямам как да стане защото ше загуба информация от 5-6 години назад :X
          sigpic

Comment

Предполагам като си преинсталирал си сложил драйверите на видео картата и останалите драйвери?
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!

Comment

Да,всичко съм сложил
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение

От доста време компютъра не иска да се включи...
                Off Topic : Колега и аз съм със същият wallpaper много и ходи бяла.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

В такъв случай остава само хардуерен проблем. Възможни по вероятност: видео карта, процесор и последно хард диск. Но нищо не мога да ти кажа със сигурност, щото трябва да се види от сервиз.

Comment

Споменх да се погледне и диска със софтуера, защото ако нещо в него не е читаво, може да се инсталира и после да дава грешки!!!

Comment

ами колега що не помолиш тия дето ще ти форматират харда да ти качат цялата информация на техен хард и след процедурите пак да ти я качат в твоя, и вече ако не се оправи по този начин тогава ще мислиш кое ти е за смяна
                      иначе аз си качвам всичко на дискове ,че не се знае кога ше бардиса бракмата
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ами диска го донесе един приятел,който през месец 2 си преинсталира компа,и той няма проблеми :X
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                          ами колега що не помолиш тия дето ще ти форматират харда да ти качат цялата информация на техен хард и след процедурите пак да ти я качат в твоя, и вече ако не се оправи по този начин тогава ще мислиш кое ти е за смяна
                          иначе аз си качвам всичко на дискове ,че не се знае кога ше бардиса бракмата
                          И това е идея.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение

От доста време компютъра не иска да се включи в смисъл включвам го,зарежда показва се дектоп-а и до там.За да мога да го подкарам трябва да направя следната процедура :
                            Ctrl+Alt+Delete -> Shut Down -> Log off .След това давам да се Log on-не в акаунта.И всичко е наред.Беше бавен,муден и т.н.Преинсталирах го днес и от там започнаха проблемите :

1.Не ми всети зелената лампичка на монитора,при положение,че е включен.
                            2.Не мога да си сменя MHz ,на монитора,свикнал съм на 60 сега е 75,ако реша да ги смена се рестартира и промяна НЯМА.
                            Казах си какво пък толкова 1 лампичка и едни MHz ще свикна,НО винаги има едно гадно НО.
                            Реших да пробвам ЦС дали тръгва,НФС дали тръгва и о чудо НЕ ТРЪГВАТ а напротив компютъра се ресва.
                            Пробвах 1-во с ЦС-а,ресна се,но въпреки всичко компютъра работеше нормално и това прежалих и без това играя 1-2 пъти седмично.Пробвах НФС пак се ресна,и това не беше склонно да ме изнерви.
                            Изнервянето дойде,когато компютъра се включи и проблема с включването,който по горе обясних НАНОВО :
                            Ctrl+Alt+Delete -> Shut Down -> Log off .След рестарта ми се показа следния прозорец . (на снимката по-надоло)
                            И последния поне засега проблем е,че след всеки рестар на компа уоупейпъра е я наполовина,я една лентичка :X
                            Хора,моля дайде съвет какво да го правя,вече.Благодаря ви предварително на всички,които ми помогнете
                            реинстал братле,реинстал

Comment

Всичко това става днес,след реинстал
                              sigpic

Comment

Working...
                              X