Първоначално публикувано от Bonev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Забравяме за коли под 6 бона
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Ми те джамбазите не ги зимат от редовата шваба, зимат ги от автоморгите, сега даже предлагането ще стане още по голямо...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз продавам мойта за 5900 но само задницата.....и по специално задната дясна част, че там е капачката за резервоара...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
"Забравяме за коли под 6 бона"- ???????????????????
А бре вие всички ли карате коли внос от Германия ?
Ами Швейцария, Австрия, Италия,.......................... пак журналистически некомпетентни табани.........
Цените така или иначе ще падат, пазарна икономика.........криза......
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи те джамбазите не ги зимат от редовата шваба, зимат ги от автоморгите, сега даже предлагането ще стане още по голямо....
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение"Забравяме за коли под 6 бона"- ???????????????????
А бре вие всички ли карате коли внос от Германия ?
Ами Швейцария, Австрия, Италия,.......................... пак журналистически некомпетентни табани.........
Цените така или иначе ще падат, пазарна икономика.........криза......
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениенезнам но аз чух по новините за точно от италия
По принцип съм за такива ограничения, трябва да се спре това масово внасяне на автомобили свършили тотално житейския си път- котури, бараки, морги, ........ , Но един пасаж от статията е окуражителен за хората с малко средства, цитат - Веднъж предадена за скрап, колата повече не може да бъде регистрирана като МПС законно, каза за "Стандарт" председателят на Асоциацията на вносителите на автомобили Анастас Тодоров. Съществува вариант да бъдат извадени някакви документи, с които тя да дойде у нас и да бъде пусната на пазара. Това обаче със сигурност ще е част от измамна схема, която не може да мине и без човек от моргата в Германия. Така че търсете причината защо колата е толкова евтина, съветва Тодоров.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:43.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеДобре де, махам Германия и Италия, остават Швейцария, Австрия........................не ми се изброява цялата европейска общност..........ако си спомняте деведесете (92'+...) се внасяха масово коли от Чехия.
По принцип съм за такива ограничения, трябва да се спре това масово внасяне на автомобили свършили тотално житейския си път- котури, бараки, морги, ........ Но един пасаж от статията е окуражителен за хората с малко средства , цитат - Веднъж предадена за скрап, колата повече не може да бъде регистрирана като МПС законно, каза за "Стандарт" председателят на Асоциацията на вносителите на автомобили Анастас Тодоров. Съществува вариант да бъдат извадени някакви документи, с които тя да дойде у нас и да бъде пусната на пазара. Това обаче със сигурност ще е част от измамна схема, която не може да мине и без човек от моргата в Германия. Така че търсете причината защо колата е толкова евтина, съветва Тодоров.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеабе не разбрахте ли че всичко което става в европа е в -за нас.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеабе не разбрахте ли че всичко което става в европа е в -за нас.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Тия 2500 евро се дават когато си купуваш нова кола от магазина. Комшитата в Румъния им дават мисля 1000 евро да си бракуват старата кола и да си купят Дачия. Жалко, че в България няма подобна практика, ще се стимулира пазара за нови коли.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеТия 2500 евро се дават когато си купуваш нова кола от магазина. Комшитата в Румъния им дават мисля 1000 евро да си бракуват старата кола и да си купят Дачия. Жалко, че в България няма подобна практика, ще се стимулира пазара за нови коли.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
Comment