Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хапче за по - нисък разход, ниски нива на замърсяване и малко конски сили/ама малко/
Collapse
X
-
markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеКолега, и аз бях на семинар за тези биклуци и бих казал, че това е пълна пирамида! Един приятел си взе такива(5 хапчета за 30 лв!) и без ефект за намаляне на разхода и повече вървеж.За вредните емисии незнам(те казаха че стават почти равни на 0!)Поредната измама- златни членове, сребърни и т.н.......абе ако някой еще го хванат за клиент. Там някакви депозити трябва да се внасят, за да станеш продавач и т.н.....съвременна пирамида.
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение//Offtopic
Хех, емисий и консултаций да не би да са единствено число на емисии и консултации
А Търтий чий братовчед еmarkoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
-
МОЛЯ, Г-Н МОДЕРАТОР ДА ИЗТРИЕ ТЕМАТА!!!Last edited by markonialfa; d.m.y г., 12:08.markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
-
Колега пробвай го първо известно време да видиш дали работи и ако действа тогава си прецени дали да ставаш представител.
Мое мнение е че дори и да действа не бих станал представител (да дам 1500лв), защото не мисля, че ще има голям пазар, по-хубаво си намери някой да ти снася на теб и не се занимавай, лесните пари не винаги са лесни
Comment
-
Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщениеЧовек не може да се обърка и то елементарна грешка, постоянно пишете "гас", "Ас", и всякъкви такива еднокласни грешки...........не мога да коментирам...............смешничко е!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕй, не им се връзвай, те и Търтейчо и другите са си такива, само чакат човек една грешка да направи и го вкарват във е**си филма, ама реално за това си има тема и не е нужно да мачкат самочувствието на всеки като му оспамват темата!!!markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеКолега пробвай го първо известно време да видиш дали работи и ако действа тогава си прецени дали да ставаш представител.
Мое мнение е че дори и да действа не бих станал представител (да дам 1500лв), защото не мисля, че ще има голям пазар, по-хубаво си намери някой да ти снася на теб и не се занимавай, лесните пари не винаги са лесниmarkoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
-
Умряха вече тия балъци .. тия хапчета са дъвкани по всички форуми и всички промити мозъци дето ги канят по промивките из разни хотели са VIP, повярвай мивсичко е лъжа и измама, на 100тъпаци винаги има по 1тарикат. А че цялото ти семейство се занимава с бизнес от 92-ра е мн хубаво ама ти тогава си бил на 6г.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщениеКолежке, аз по принцип не съм представител, имам далеч по различен бизнес и нямам намерение да давам каквито и да е пари за нещо си. Аз си имам фирма и се справям добре, но просто ми дадоха ВИП - Покана, отидох и споделям мнение, това което съм чул и видял. Не съм приканил абсолютно никой и АЗ НЕ СЪМ ПРЕДСТАВИТЕЛ. Повярвай ми, цялото ми семейство се занимава с частен бизнес от 1992г. и знам, че няма лесни и бързи пари.................
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеУмряха вече тия балъци .. тия хапчета са дъвкани по всички форуми и всички промити мозъци дето ги канят по промивките из разни хотели са VIP, повярвай мивсичко е лъжа и измама, на 100тъпаци винаги има по 1тарикат. А че цялото ти семейство се занимава с бизнес от 92-ра е мн хубаво ама ти тогава си бил на 6г.
Няма значение на колко съм бил, а на какво съм научен.
Само за протокола да ти кажа, че не съм бил на един или два семинара......и мога да успоря дали всички имат покани, ако ти си посещавал някакви масови мероприятия, незнам? Да си жив и здрав!!!markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеНе съм колежкаmarkoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Comment
-
Колега, markonialfa, съвсем приятелски те съветвам да не се заемаш с тези глупости. Дано разбра, че това е една доста добра измама.Не може от 4 часа прием 30 мин. да са отделени за показване на качествата на продукта, а останалите за обясняване на маркетинга и всичките там начини за разпространение. От пръв поглед разбрах, че е измама за привличане на нови балъци, които имат излишни пари.sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение...Също тъка прави свещите като нови.......Ще ходя на едни консултации и ще ви пиша пак.......
Благодаря
Comment
-
Хайде стига!!!
Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщениеКолега имам 1-2 комплекта свещи... така малко карани, можеш ли да им ги дадеш да ги направят нови?
БлагодаряКарам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment