Известие

Collapse
No announcement yet.

Хапче за по - нисък разход, ниски нива на замърсяване и малко конски сили/ама малко/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    А дядо им е Американий........
    Колега поздрави и за теб и ти си много оригинален.
    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
      Колега, и аз бях на семинар за тези биклуци и бих казал, че това е пълна пирамида! Един приятел си взе такива(5 хапчета за 30 лв!) и без ефект за намаляне на разхода и повече вървеж.За вредните емисии незнам(те казаха че стават почти равни на 0!)Поредната измама- златни членове, сребърни и т.н.......абе ако някой е ще го хванат за клиент. Там някакви депозити трябва да се внасят, за да станеш продавач и т.н.....съвременна пирамида.
      Точно това е!Гледах им брошурите,пуснах им демонстрационният диск, влизах им в сайта! И стигнах до същото заключение-пирамида с единствена цел-печалба на гърба на наивника! И забележете никакви доказателства за икономия, а само за екология и то само имагинерни предположения!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
        //Offtopic
        Хех, емисий и консултаций да не би да са единствено число на емисии и консултации
        А Търтий чий братовчед е
        Човек не може да се обърка и то елементарна грешка, постоянно пишете "гас", "Ас", и всякъкви такива еднокласни грешки...........не мога да коментирам...............смешничко е!!!

Comment

МОЛЯ, Г-Н МОДЕРАТОР ДА ИЗТРИЕ ТЕМАТА!!!
          Last edited by markonialfa; d.m.y г., 12:08.

Comment

Колега пробвай го първо известно време да видиш дали работи и ако действа тогава си прецени дали да ставаш представител.
            Мое мнение е че дори и да действа не бих станал представител (да дам 1500лв), защото не мисля, че ще има голям пазар, по-хубаво си намери някой да ти снася на теб и не се занимавай, лесните пари не винаги са лесни

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
              Човек не може да се обърка и то елементарна грешка, постоянно пишете "гас", "Ас", и всякъкви такива еднокласни грешки...........не мога да коментирам...............смешничко е!!!
              Ей, не им се връзвай, те и Търтейчо и другите са си такива, само чакат човек една грешка да направи и го вкарват във е**си филма, ама реално за това си има тема и не е нужно да мачкат самочувствието на всеки като му оспамват темата!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                Ей, не им се връзвай, те и Търтейчо и другите са си такива, само чакат човек една грешка да направи и го вкарват във е**си филма, ама реално за това си има тема и не е нужно да мачкат самочувствието на всеки като му оспамват темата!!!
                Не бе Влади мен по принцип не ми пука, ама не дразнят некви хора дето обръщат внимание само на дребните неща. Пък и не съм от потребителите дето пускат теми за всякакви глупости.....Ама мисля, че съм ги надраснал тези неща!!!

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  Колега пробвай го първо известно време да видиш дали работи и ако действа тогава си прецени дали да ставаш представител.
                  Мое мнение е че дори и да действа не бих станал представител (да дам 1500лв), защото не мисля, че ще има голям пазар, по-хубаво си намери някой да ти снася на теб и не се занимавай, лесните пари не винаги са лесни
                  Колежке, аз по принцип не съм представител, имам далеч по различен бизнес и нямам намерение да давам каквито и да е пари за нещо си. Аз си имам фирма и се справям добре, но просто ми дадоха ВИП - Покана, отидох и споделям мнение, това което съм чул и видял. Не съм приканил абсолютно никой и АЗ НЕ СЪМ ПРЕДСТАВИТЕЛ. Повярвай ми, цялото ми семейство се занимава с частен бизнес от 1992г. и знам, че няма лесни и бързи пари.................

Comment

Умряха вече тия балъци .. тия хапчета са дъвкани по всички форуми и всички промити мозъци дето ги канят по промивките из разни хотели са VIP, повярвай ми всичко е лъжа и измама, на 100тъпаци винаги има по 1тарикат. А че цялото ти семейство се занимава с бизнес от 92-ра е мн хубаво ама ти тогава си бил на 6г.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колежке, аз по принцип не съм представител, имам далеч по различен бизнес и нямам намерение да давам каквито и да е пари за нещо си. Аз си имам фирма и се справям добре, но просто ми дадоха ВИП - Покана, отидох и споделям мнение, това което съм чул и видял. Не съм приканил абсолютно никой и АЗ НЕ СЪМ ПРЕДСТАВИТЕЛ. Повярвай ми, цялото ми семейство се занимава с частен бизнес от 1992г. и знам, че няма лесни и бързи пари.................
                      Не съм колежка

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Умряха вече тия балъци .. тия хапчета са дъвкани по всички форуми и всички промити мозъци дето ги канят по промивките из разни хотели са VIP, повярвай ми всичко е лъжа и измама, на 100тъпаци винаги има по 1тарикат. А че цялото ти семейство се занимава с бизнес от 92-ра е мн хубаво ама ти тогава си бил на 6г.
                        Абе не бих се нарекъл промит мозък, или поне в дипломата ми за висше образование пише много добър, а иначе надявам се знаеш какво означава мрежови маркетинг.................това е нещото за което съм бил, а дали съм един от 100 промивки съм си доказъл в живота..........знам кой съм и какво съм постигнал.
                        Няма значение на колко съм бил, а на какво съм научен.
                        Само за протокола да ти кажа, че не съм бил на един или два семинара......и мога да успоря дали всички имат покани, ако ти си посещавал някакви масови мероприятия, незнам? Да си жив и здрав!!!

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                          Не съм колежка
                          Бързах и съм се подвел от снимката, сори!!!

Comment

Колега, markonialfa, съвсем приятелски те съветвам да не се заемаш с тези глупости. Дано разбра, че това е една доста добра измама.Не може от 4 часа прием 30 мин. да са отделени за показване на качествата на продукта, а останалите за обясняване на маркетинга и всичките там начини за разпространение. От пръв поглед разбрах, че е измама за привличане на нови балъци, които имат излишни пари.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

...Също тъка прави свещите като нови.......Ще ходя на едни консултации и ще ви пиша пак.......
                              Колега имам 1-2 комплекта свещи... така малко карани, можеш ли да им ги дадеш да ги направят нови?
                              Благодаря
                              http://hopenhagen.org/

Comment

Хайде стига!!!

Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщение
                                Колега имам 1-2 комплекта свещи... така малко карани, можеш ли да им ги дадеш да ги направят нови?
                                Благодаря
                                Абе стига сте се бъзикали с момчето!Иска колегата да си отвори интернет магазин за този продукт! И това влиза в инструкциите на семинарите! Няма лошо!Нека върви търговията, щото друг ефект няма да има!
                                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                                X