Известие

Collapse
No announcement yet.

Хапче за по - нисък разход, ниски нива на замърсяване и малко конски сили/ама малко/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хапче за по - нисък разход, ниски нива на замърсяване и малко конски сили/ама малко/

Здравейте, днес бях на един семинар в Хилтън. Става въпрос за един продукт, който не е добавка за гориво. Сваля вредните емисии с 70 - 80 %, сваля разхода с 1/100 градско и 1.5/100 извън градско. Ампулата струва 3 евро и се слага в от 20 до 40 л гориво първоначално, а следе няколко такива интервенции се намалява на 1/2. Тя подпомага за пълното изгаряне на горивото в горивната камера, като изчиства двигателя от така наречения нагар, удължава живота на мотора и най - важното което е тествано и гарантирано, че вредните емисии са намаляли драстично. Използва се в 235 страни. Също тъка прави свещите като нови.......Ще ходя на едни консултации и ще ви пиша пак.......Мисля да стана представител........Ще го пробвам на личния си автомобил. На мен ми хареса много. Поздрави!!!
    Last edited by markonialfa; d.m.y г., 12:28.
    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F5%E0%EF%F7%E5

п.с. ПИРАМИДА................................

Comment

Не вярвам докато поне 10-20 човека не потвърдят тука това.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

а аз, дори и тогава не
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Един от нашите клиенти в сервиза е представител на такива хапчета,и мисля че са доста полезни за автомобила,много хора са го пробвали и продължават.Мисля че ампулата при него струва 5 лв и става за бензин,дизел даже и гас.В скоро време и аз ще пробвам.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Един приятел работеше на ОМВ и няква жена го беше филмирала с тия хапове ... ама май са без ефектни....

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
              ... емисий ...
              Емисий е римски сенатор, първи братовчед на Телевизий, нали така?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                А дядо им е Американий........

Comment

Ето така се сваля разхода.
                  http://nrg.blog.bg/viewpost.php?id=165465
                  Колегата го е пробвал на 155 1,7
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

//Offtopic
                    Хех, емисий и консултаций да не би да са единствено число на емисии и консултации
                    А Търтий чий братовчед е
                    146 1.6 TS '00
                    156 2.4 JTD '01

Comment

http://vbox7.com/play:8bc5910a
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                      Ex Fiat 126p
                      Ex Fiat Вravo 1.6
                      Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Колега, и аз бях на семинар за тези биклуци и бих казал, че това е пълна пирамида! Един приятел си взе такива(5 хапчета за 30 лв!) и без ефект за намаляне на разхода и повече вървеж.За вредните емисии незнам(те казаха че стават почти равни на 0!)Поредната измама- златни членове, сребърни и т.н.......абе ако някой е ще го хванат за клиент. Там някакви депозити трябва да се внасят, за да станеш продавач и т.н.....съвременна пирамида.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                        BMW E30
                        BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                          Здравейте, днес бях на един семинар в Хилтън. Става въпрос за един продукт, който не е добавка за гориво. Сваля вредните емисий с 70 - 80 %, сваля разхода с 1/100 градско и 1.5/100 извън градско. Ампулката струва 3 евро и се слага в от 20 до 40 л гориво първоначално, а следе няколко такива интервенций се намалява на 1/2. Тя подпомага за пълното изгаряне на горивото в горивната камера, като изчиства двигателя от така наречения нагар, удължава живота на мотора и най - важното което е тествано и гарантирано, че вредните емисий са намалали драстично. Използва се в 235 страни. Също тъка прави свещите като нови.......Ще ходя на едни консултаций и ще ви пиша пак.......Мисля да стана представител........Ще го пробвам на личния си автомобил. На мен ми хареса много. Поздрави!!!
                          Бате, внимавай само да не те прецакат нещо наистина, иначе ако става няма лошо!!!

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                            Сори за офтопика:
                            Абе колега, ти не беше ли във Фиат форума, гледах там, като представяше новата ти 147ца, и е много готина, честита да ти е и със здраве да си я търкаляш

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Ей много оригинално, как се сети??!?!?!?!?
                              markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                              Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                              Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                              Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Working...
                              X